caniminikizleri Berfe torun baldan tatlıdır der babam her zaman o yüzden tabikide torunları gozdesidir babamın hele kızım kızımı basının üstünde taşır çok seviyor hiç bir torununu da ayırt etmez tabiki ben çocuklarıma en ufak bir şeyde kızsam babamda bana kızar hele annem laf bile ettrmez o yüzden torunun ayrı bir tadı var bence şu anda biz anlamıyor olabiliriz ama yarın bizde anneanne babanne olduk mu nasıl bir duygu olduğunu anlayacağız inşallah☺️
minikturta Balcicek1 bugün anama da demişler öyle mi diye oda torunumun yeri ayrı ama kızım benim ilk göz ağrım o daha çok başka demiş canım anam😍
RuzgarMommys Annem de babam da torunların çok çok sever Ama asla kendi evladın olamaz öyle düşünüyorlar haklılar
ObirAnnnee Balcicek1 Annem her zaman söyler yavrumun yavrusu daha tatlı der hep. İnşallah bizlerede nasip olur 🤲
Senemasilberen Balcicek1 duymadım direk yaşadım..annem rahmetli olduğu için göremedi torunlarını ama babam her fırsatta asili senden daha çok seviyorum o benim herşeyim der😂hatta abartısız iki günde bir oğlumu parklara alır yemeklere çıkarır sanki yeni flört eden çiftler gibiler😂😂😂
cankuzularim Balcicek1 annem de kaynanamda surelli der torun evlattan tatlıymış diye ben şeye bağlıyorum yıllarca cocuk görmüyorlar sonra çocuklardan ilgi görüyorlarya canları kaynıyor 🤭
Derinsmommm Balcicek1 bence çocujlarını büyütürken hem iş-güç, hayat koşturması bütün sorumluluk onlarda olduğu için çok keyfine varamıyor insan. Ama torunda artık her şeydene elini eteğini çekmiş sadece sevmek kalmış, o yüzden daha tatlı geliyordur😇
cankuzularim Merton demedim valla diyemiyorum babaannesini cok seviyor oglum büyüyüp mezuniyetini düğününü hatta torunumu bile gormesini isterim cok hazlanmasamda😅
Nealakasivarrr Balcicek1 ata sözleri ve deyimler çok bu konuyla alakalı. Tabiki yavrumun yavrusunu çok severim. Tabi sevdirirlerse 😒
filtrelikahve Balcicek1 annem cok seviyor oğlumu benden bile çok kendisi de diyor evlattan cok seviliyor torun diyor ☺️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Balcicek1 Yani sen yaş alıyorsun, doğurduğun can verdiğinin canından bir oarca yeniden oluyor, minicik.. Sonsuz sevgi veriyorsun. 😍 Canının canı 🖤 yavrunun yavrusu, çok sevilir tabi.