FerdAzraMira 10 günlük bebeğim hiç uyumuyor kızlar yaa 40 ndan sonra düzelir mi acaba ??? Gazı yok sütüm yetersiz mama+meme veriyorum çoğunluk memeye yoğunlaşıyorum ne yapmam lazım 🙄
Biroglanannesi FerdAzraMira Korkutmak gibi olmayım benimkide aksine ilk zamanlar hiç uyanmıyordu şimdi 2 aylık ve uyumamaya başladı
arasinannesiyim25 FerdAzraMira ne marka mama kullanıyorsunuz? Kaç cc veriyorsunuz ve mamayı nasıl hazırlıyorsunuz acaba ilk anneliğim çok tecrübesizim..
Gizem51 Daha çok yenisiniz zamanla düzelecek uyku sürece sadece sabır 😊gaz sorunu olmadığına emin misiniz gündüzleri olsun uyuması lazım
FerdAzraMira Gizem51 yani emin gibiyim ilk çocuğum gazlıydı çok iyi biliyorum o durumu umarım yoktur gerçi üzerinden 6 sene geçti kızım 6 yaşında
arasinannesiyim25 Ay benimki de 16 günlük gündüzleri zor bela uyutuyorum gece uyumuyor kafayı yemek üzereyim
FerdAzraMira arasinannesiyim25 en azından gündüz uyuyormuş benim ki ne gece ne gündüz uyumuyor maalesef
FerdAzraMira arasinannesiyim25 hipp combiotic kullanıyorum canım 60 ml veriyorım mamayı doktor takibinde elbette
FerdAzraMira arasinannesiyim25 ben ilk kızımı sallamıştım 3 sene ne çektim sallamayacağım bunu ayağımda sallardım bıraktığım an uyanırdı bırakamazdım bağımlı kalırdım oturduğum yere. Kucakta sallardım beşik de sallardım full sallardım ne uyurdu ne dururdu çok çektim ondan 2. Akıllı olur dediler aynıııııııı değişiklik yok 😦
Rainnnn FerdAzraMira ya benimki de öleydi gazı çıksada gaz problemi dediler karnınsertti bi bakın belki hala gazı vardır 😔
FerdAzraMira Rainnnn vallahi şaştım kaldım yaa gün geçmiyor ki başka sıkıntı çıkmasın 🙄🥺ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN 🤲🏻