poncikci MasalMavi valla bizim damlanın adını unuttum 4aylıktı kızım şimdi 11 aylık geçti diye atmışım, İstanbul bayrampaşa da göz vakfı hastanesi var melek kırçaovalı çok iyi bir doktor gidin bir gösterin derim, şimdiden şifa olsun kuzucuğa 🙏🌺
poncikci MasalMavi valla bizim damlanın adını unuttum 4aylıktı kızım şimdi 11 aylık geçti diye atmışım, İstanbul bayrampaşa da göz vakfı hastanesi var melek kırçaovalı çok iyi bir doktor gidin bir gösterin derim, şimdiden şifa olsun kuzucuğa 🙏🌺
MasalMavi esmaaltintas gerçekten zavallım elimi görünce artık kafasını çeviriyo ağlamaya başlıyo 😒 denicem çok teşekkür ederim 🙏🏽
MasalMavi Janss kaynamış soğumuş mu ? Ben direk kettle kaynatıyorum yanlış mı 🤔Nıvea unı baby alerji yaptı bi dalin kullanıyodum mustelayı deneyeyim o zaman .Gittiğim doktorlar tıkalı masaj yap açılır damlada kullan diyo yolluyo valla direk bi zaman geçiyo bi zaman gözü kapanıyo 🥺 peki başka çözümü yokmudur ki operasyon harici acaba
Janss MasalMavi Aynı şey oluyor aslında . Kettleda da kaynıyor . Ilıyınca o suyla yıkayabilirsiniz . Zamanla geçer umarım operasyona gerek kalmadan . Başka önerebileceğim bişey gelmiyor şu an için aklıma 🤦🏼♀️
Deletedmom009 MasalMavi göz kanalı tikalirir benim kiz 8 ay 27 günlük hala devam ediyor dogdugundan beri özel goz doktoruna bile götürdüm dedigi tek sey temizlemek ve duzenli masaj 1 yasina kadar devam ederse 1 yasindan sonra operasyon ile goz kanalini açacağız demisti... hala bi gözü akiyor capaklaniyor kucukken masaj yapıyordum ama şimdi asla elletmiyor eliyle itiyor sürekli
MasalMavi Deletedmom009 aynı durumdayız desene 🤦🏽♀️ Bakalım ben yarın bi bayrampaşada dr varmş bide ona göstericem allah şifa versin inş bebişlerimize 🙏🏽
GoNcaN MasalMavi damar tıkanıklığı doğduğu zamandan başlarmış eğer çocuk doğduktan sonra varsa demek ki tıkalı dedi bizimki 40dan sonra başladı kalabalık ortamlardan bulaşmış olabilir dedi 42 günlüktü görümcemin çeyiz çıkarma muhabbetti vardı ondan sonra çıktı o zamn dok dediği mantıklı geldi bir gözü geçti diğer gözüne bulaştırdı sen masaj yap kaynamış ılımış suyla sil dedi kaçtane damla krem kullandım geçmedi brnde şimdi papatya çayıyla siliyorum hazır liptonlar var ya onlardan 🤗şimdilik daha iyi geçmiş olsun tez zamanda atlatır inşaallah 🤗
MasalMavi GoNcaN bizim doğuştan ama duyduğum iyi oldu ortamdan bulaştığını 😳 arkadaşımın bebişide 1 aylıkken oldu çok şaşırdım doğrusu .valla ne yaparsak yapalım yok desene ben yarın bi görünücem olmadı birde papatya denerim ne kaybederim ki şifa allahtan sonuçta 🙏🏽 İnş hepimizin bebeşlerine şifa verir hemen
GoNcaN MasalMavi MasalMavi damar tıkanıklığı doğduğu zamandan başlarmış eğer çocuk doğduktan sonra varsa demek ki tıkalı dedi bizimki 40dan sonra başladı kalabalık ortamlardan bulaşmış olabilir dedi 42 günlüktü görümcemin çeyiz çıkarma muhabbetti vardı ondan sonra çıktı o zamn dok dediği mantıklı geldi bir gözü geçti diğer gözüne bulaştırdı sen masaj yap kaynamış ılımış suyla sil dedi kaçtane damla krem kullandım geçmedi brnde şimdi papatya çayıyla siliyorum hazır liptonlar var ya onlardan 🤗şimdilik daha iyi geçmiş olsun tez zamanda atlatır inşaallah 🤗
GoNcaN MasalMavi MasalMavi MasalMavi damar tıkanıklığı doğduğu zamandan başlarmış eğer çocuk doğduktan sonra varsa demek ki tıkalı dedi bizimki 40dan sonra başladı kalabalık ortamlardan bulaşmış olabilir dedi 42 günlüktü görümcemin çeyiz çıkarma muhabbetti vardı ondan sonra çıktı o zamn dok dediği mantıklı geldi bir gözü geçti diğer gözüne bulaştırdı sen masaj yap kaynamış ılımış suyla sil dedi kaçtane damla krem kullandım geçmedi brnde şimdi papatya çayıyla siliyorum hazır liptonlar var ya onlardan 🤗şimdilik daha iyi geçmiş olsun tez zamanda atlatır inşaallah 🤗