Acemianne129 Merhaba canlar izmir egepol hastanesinde ki bu yıl doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı ne kadar acaba
Citlenbigim22 Acemianne129 merhaba Emin olmamakla birlikte kuzenimiz eşi yılbaşı öncesinde 4900 a doğum yaptı söylediğine göre 7900 dedi ama tam emin değilim
Mehmuhmus Acemianne129 zam geldi diye biliyorum yeni hastanede 9 bin eski hastene 7,900 canım doktorun kim
Acemianne129 Citlenbigim22 bir anda bu kadar yükselmişmidir başka bilen var mı acaba hastane araştırıyorum
Acemianne129 Mehmuhmus cemil kaymaz doktorum ilk doğumumu da bu doktorda yapmıştkm yine kendisini tercih ettim doğum ücreti 7900 tl imiş gitmişken sordum😂
Mehmuhmus Acemianne129 Cemil bey benimde doktorum😀 çok severim kendisini çok iyi çok ilgili bı doktor hamile kalsam yine onu tercih ederim
Acemianne129 Mehmuhmus gerçekten öyle mecburi sezeryan oldum dikiş izim bile belli değil ve her an telefonla ulaşabiliyorum çok ilgili gerçekten✨
Mehmuhmus Acemianne129 aynen öyle canım sana donmese bile o sana dönüyor muhakkak ve kafadaki tüm soruları kendin sormadan söylüyor çok iyi işinin uzamininda bı doktor 👍