deletedmom4842
[bilinmeyen] Evolvia dene canım ayrıca gece beslenmesi de önemli kalkmaması aslında iyi ama yine de bir kere de olsa emzir
deletedmom4842
[bilinmeyen] Çoğu bebek bu mamayı seviyor ama denemeden de bilemezsiniz ki
deletedmom4842
[bilinmeyen] Bunu da alıp deneyin derim inşallah sever.
Humakusunannesi
[bilinmeyen] merhabalar nacizane fikrimi belirtmek isterim ikinci bebeğim 4 aylık 3 ay olana kadar gece uyuttuktan sonra 2 saatte bir alarm kurdum emzirdim gaz cikardim yatirdim 2 saat sonra tekrar aynı islemleri uyguladim 3. Aydan sonra da 3 saatte bir alarm kurdum tavsiye ederim 😊 süt üretimi psikolojiyle alakali ve uyku önemli bol su için ve inanin ne kadar emzirirseniz o kadar süt artiyor 😊
esrarisoy
[bilinmeyen] çocuk gece tekrar uyumaz diye emzirilmez mi arkadaşım. Baksana kilo almamış diyorsunuz. Kaldırım emzirin. Zaten memeyi verince o alışır tutar birkaç gün zorluk çekersin sadece
Lilipo
Korkma uyur geri. Denemeden bilemezsin. Similac mama iyidir diğerlerine göre içinde şeker yok. Mamada ver memede ver. Benimde az dı hem mama verdim hem hep emzirdim. Sütüm hiç yoktu şimdi gün içinde 8 kere yerine 4 kere mama veriyorum. İnşallah sonra tamamen kesilir ama sabırla emdir canım. Aç bırakmamak adına mamasını da ver ama
NaimeYilmaz
[bilinmeyen] uyur neden uyumasın 5-6 saate kdr uyumasında sakınca yok aslında ama kilo alımı az gercekten mutlaka kaldırın bence de onun dısında 2-3 saatte bı emzırmenız lazım beslenmeniz cok önemli mama cok pahalı aylık yarım mılyar mama parası oduyoruz daha bunun bıberonları tenızlk malzemelerı var 🤦🏼♀️ İnşallah toparlanır da sadece bu dönem de kullanmıs olursunuz 🌸
bynduru
Karanlikta emzirirseniz bebek zaten uyanmiyor bile.gozu kapali emiyor.iki saatte bir olmasada bir kac kez emer
Yasemin1907
En çok gece süt üretimi oluyor asıl gece emzirmeniz lazım benim bebeğimde uyanmıyor ama ben uyandırıyorum tam uyanmadan emiyor dalıyor tekrar
Aslancik
[bilinmeyen] muhendisinoglu diye bir instagram hesabi var takip ederseniz mamalarin icerigini cok guzel bir sekilde inceleyip acikladi. Gece emzirmek cidden cok onemli ben 2 defa emziriyorum ve uyuyor genelde karanlikta emzirisen uyanmaz bence oyle dene istersen sut icinde yemekten cok su onemli