Elmel Cansuatlas35 canm kıvamını biraz cıvık yap veya su ile yap ben arı mama kullamadim hipp kullandım anne sütüne katıp veriyordum
Neraops Cansuatlas35 biberonla başlığını hafif deliğini makasla kesin çok az biey kıvamında yapabilirsiniz
Alparslanbebik Cansuatlas35 kıvamını biraz sulu yapabilirsiniz ben su ile yapıp veriyordum 2 oğlumuda 3.cocuguma daha başlamadım sulu olunca kabız olmasını önluyordu tabi çocuktan çocuğa değişebilir
Umutmomss Cansuatlas35 kız ben aldım aşırı tatlı sanki şeker var içinde . Bebeğe o kadar tatlı verilmez ki
Edanurkkeless Elmel yanlış anlamayın ama formül mama anne sütüne katılmaz bebek için zararlı bir durum.Bende hipp kullanıyorum
Elmel Edanurkkeless canm üstünde anne sütü veya mama ile hazırlayın yazıyor benim bahsettiğim kaşık maması
Esra99 Alparslanbebik Ya zaten biraz katı bile olsa biberondan akmiyo denedim bende . Sulu olcak bildigin ozamanda tatsiz olyo 🥴
Alparslanbebik Esra99 tatsız olması daha iyi meme reddi yapmıyorlar ama tatlı olunca anne sütü acı geliyor istemiyorlar.