Hepinize merhaba arkadaşlarım hayırlı Ramazanlar olsun inşallah sorum şudur ki inşallah bir çare bulurum ben ağustosta doğum yaptım doğum yaptıktan 5 ay sonra ilk regl imi oldum sonrasında yine her ay düzenli bir şekilde regl oluyorum zamanı şaşmıyor falat regl kanamasının miktarı ve süresi arttı ve buda beni sinir ediyor daha önce 2 doğum daha yaptım onlarda hiç böyle olmamıştı şimdi normalde 6 gün süren regl zamanın 9 hatta 10 günlere çıktı ve benim kanamam ilk 2 gün ağrışı ve miktarı çok olur daha sonraki günleri ağrısız ve az miktarda kan gelerek tamamlardım ki bu benim için iyiydi ama şimdi neredeyse 5-6 gün miktarı çok fazla ve hatta ilk 2-3 gün 20 dkda bir ped değiştiriyorum değiştirmesem afedersiniz çamaşırlarım kıyafetlerim batıyor bu ay doğum kontrol hapına başladım belki değişiklik olur diye ama farketmedi böyle bir durum yaşayan arkadaşlarım varmıdır varsa ne gibi yollar izlediniz yada nasıl düzenlendi ne kullandınız bana söylermisiniz şimdiden teşekkürler biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🤗
1.