gamze-yigit Kızlar oğlum 8 günlük sarılıktan küvezde yattı 3 4 gnlükken düştü göbeği eve geldik felan derken dün banyo sonrası kanama oldu bez koydum devam etmiş yaşayan varmı acile gideceğim ama neden olur ki 😞😞
Bilinmeyennn gamze-yigit fotoğraf atarsanız daha iyi bakilir. Ancak kanama da olmaması gerekir. Banyodan sonra kuru tutun.
Denizvepasa gamze-yigit benim oğlumda da oldu. Doktora gidin K vitamini eksik diyecek ya da kibrit çöpü gibi bir cubukla yakiyorlar. K vitamini vuruldugunda bizim kanamamiz geçmişti. Sonradan sumuksu yapida akinti oldugunda yakti doktorumuz hicbir seyi kalmadi. Telas yapmayin. Biz bir telasla goturmustuk bize acildeki cocuk doktoru oyle soyledi
Nisanur2712 gamze-yigit hiç korkmayın benim oğlumda sarılıktan küvezde yattı 4günlükken göbeği düştü sızıntı şeklinde kanama oldu doktora götürdüm gayet normal göbeğinde bişey yok dedi baticon kullandık iki gün sonra bş daha olmadı
gamze-yigit Nisanur2712 aynı şeyleri yaşamışız cuma kontrol var da o zamana kadar beklemek istemiyorum doktor batikon yap mı dedi nasıl yaptın anlatır mısın
Eezzaa123 Benim kızımda da aynısı oldu doktor k vitamini ignesi verdi vurdurduk ve düzeldi biraz zaman alıyor tabiki inşallah kısa sürede iyileşir siizn bebeginizin göbeği de