Asminn angel24 merhaba aynı dertten müzdaripim benim de az ve mama ile besliyorum 🥺🥺 neler tükettim neler kim ne söylediyse aldım yedim içtim 🥺🥺ama yok fayda etmedi 🤦♀️ Varsa bu sorunu çözen yazsın bilelim 🤲🏻🌸
papatya789 angel24 bestlak damla var onu al kullan benimde sütüm çok az geliyordu onu kullandıktan sonra çoğalmaya başladı
angel24 Asminn valla yapmadığım şey kalmadı çaylar kompostu şerbetler ama yok. Benim bebekler ikiz gece çok uykusuz kalıyorum sanırım ondanda. Ayrıca makineyle sağıyorum ama azıcık çıkıyor hangisini yetsin.dolasıyla 3 saatte bir mama veriyorum. Çok üzgünüm:(
SedaPyraz Benimde aynı kızlar. 1 ay emzirebildim tüm tavsiyeleri yaptım yedim içtim ama olmadı sağdığım zaman 1 yemek kaşığı anca çıkıyor. Şuan sadece mama ile besliyorum :( oğlum 3.5 aylık
angel24 SedaPyraz valla yapmadığım şey kalmadı çaylar kompostu şerbetler ama yok. Benim bebekler ikiz gece çok uykusuz kalıyorum sanırım ondanda. Ayrıca makineyle sağıyorum ama azıcık çıkıyor hangisini yetsin.dolasıyla 3 saatte bir mama veriyorum. Çok üzgünüm:(
hatice00yusuf42 angel24 canm tavsiyem bil bol emzrimek emdikçe çoğalıyor emin ol uyku ve suda önemli tabi makineyle bebeğin çekmesi bir değil ama
angel24 Ayrıca benim bebekler prematüre mama bulmakta zor ve 200 tl ikisi için 4-5 günde bitiyor. Ama asla parasında değilim anne sütü daha faydalı diye düşünüyorum sanki sağlıksız besleniyorlarmış gibi kendimi suçluyorum:(
angel24 hatice00yusuf42 evet farkındayım ama öyle oluyorki ikisi aynı anda ağlamaya başlıyor şiddetli bir şekilde 😞hangi birini emzircem derken kendimi hızlıca mama hazırlarken buluyorum.yani gün içinde hiç emzireniyorum dolasıyla sütümün azalmasıda çok normal gibi görünüyor.napacagımı şaşırdım