Minnosannesiiiiii Ocean d vitamini oğluma alerji yaptı, kırmızı döküntüler var böyle bir şey yaşayan var mı?
Esra_Deva Minnosannesiiiiii ondan olduğuna eminmisiniz? Bildiğim kadarıyla yan etkisi en düşük olan markadır.
AhsenCs Minnosannesiiiiii bizde Demir ilacı yapmıştı vücudunun her yerinde. Bırakınca geçti doktora sorduk bazı bebeklerde olabiliyormuş alerji eski Demir ilacına geçtik.
Minnosannesiiiiii Esra_Deva evet, onun dışında bir de demir ilacı kullanıyorum, demire başlamadan önce vardı, d vitaminine 2 gün ara verdim döküntüler azaldı.
Tomris4646 Minnosannesiiiiii canım yenidoğan da olur bence ocean yapmaz egzama ya da Konak olabilir mi süt ürünlerine alerjisi olabilir sen süt ürünlerini kes bir gün ertesi gün de yumurtayı kes bir dene
LadyBugg Evet benim ogluma da yaptı ayni sekilde. Farkedip doktoruma sordum damlamızı degisti. Suan cok sukur bir problem yaşamadık. Bestiron damlaya geçtik.
Minnosannesiiiiii Tomris4646 süt ürünleri mi diye düşündüm aslında ama hep yiyip içiyordum doğduğundan beri, onunla ilgili bir değişiklik yapmadım. Doktora da bu hafta gidince soracağım, bakalım ne diyecek.