Yaseminmete Arkadaslar bebegim 21 gunluk, her saat basi kalkiyor, uyku beklemiyorum artık ama esime sarilarak uyumayi cok ozledim su 21 gunde 😔😔 Emziriyorum yatiriyorum esime sariliyorum cok gecmeden uyaniyor. Uyku suresi ne zaman uzar bana akil verin
yektasmom Yaseminmete çok sürmeyecek bu süreç merak etmeyin, 40 çıkması gerçekten çok güzel bir eşik. En kötü ihtimalle 2 ayda toparlar🌸
Atlasmoms Yaseminmete 7 ay 8 günlük hala bir uykusu yok malesef ki.. İnsanlar düzeliyor diyor siz onlara inanmayın ben çok bekledim yok 40’ı çıksın düzelir yok 3 aylık olsun düzelir yok 6 aylık olsun düzelir yok yaşına gelsin düzelir gibi böyle uzayıp gidiyor liste fakat asla düzelmiyor. Sabah 6’da uyur öğlen 2’de uyanır her uykumuz düzensiz falan filan. Umarım sizin bebeğiniz düzelir 🙏🏻
Sudee96 Yaseminmete 40 çıkana kadar ben de sizin gibiydim eşimle uyumayı özellikle çok özlemiştim.. bebeğim sürekli emmek için uyanıyor emip geri yatıyor du Ama tabii ki 2 saat en fazla. Sonradan her şey düzeldi 40’ı çıktıktan beri 5 saat falan uyuyor hatta o uyanmıyor hiç hala şu an dört aylık ben kendim 5 saat olunca uyandırmadan emzirip geri yatıyorum. Yani çok güzel uyuyorum 40’ı çıktığından beri 🧿 illa düzelmeyecek diye bir şey yok umarım sizin bebeğiniz de hemen bir düzene girer.
Miniknur Ayinda 4-5 saat araliksiz uyumaya basladi. Hep saat basi yada 2 saat uyurdu. Ama her bebek farkli. Daha erkenden guzel uyuyan bebekler de var
Uzaymekiii Miniknur bebekten bebeğe değişir uyku süresi ama siz daha yokun başındasınız düşünmeyin böyle şeyleri sarılabildiğiniz kadar sarılın siz de💜 büyüyünce de aranızda yattığı için sarılamayabilirsiniz😂 kızım 4 yaşına girecek bazen gece yanımıza geldiğini fark etmiyorum kolumu bi atıyorum eşime doğru eşimden daha küçük ve yumuşak bi insanı kucaklıyorum🤷🏻♀️😂 ben de ona sarılıp devam ediyorum uykuya🤷🏻♀️ Bazen de oğlumu da aramıza almışsak zaten bir yatakta 4 kişi oluyoruz ve bırakın sarılmayı bi yerlerimiz tutulmadan uyuyabilmeyi istiyoruz sadece😂😂 yani muhtemelen çocuklar iyice büyüyene kadar böyle romantik zamanlarımız az veya kısıtlı olacak o yüzden üzülmeyin böyle şeylere sağlıkla büyütün yavrunuzu☺️
Hilalderin Yaseminmete 2 bucuk ayligiz esimden ayri yatiyorm cok sık uyaniyir diye eşim farkli odada yatiyor
Haffuse Yaseminmete allah anali babali saglicakla buyutsun canim… aydan sesleniyorum🤗 esine sarilabilrceksin… Gece beslenmesi de uykulari da bi gımcık uzayacak🤭
buradanbiratligecti Yaseminmete tamamen düzelmiyor moral bozmak istemem ama . 3 aylıkken gece sadece bir kere kalkmaya basladı. Sonra 6 aylıkken gece kırk kere kalkmaya basladı diş dedim ama dişi 9 ayında cıkardı . Bir düzelir bir bozulur ası olur uykusu bozulur dişi çıkar uykusu bozulur yani oh tamam düzeldi olmadı daha 14 aylığız. Bir gün bakarsın hiç kalkmaz bir gün bakarsın yarım saate bir
Yaseminmete Guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim :) insAllah duzelir zaten 2 saat uyusa bile sukur edecegim ama saat basi kalkiyor bakalim kirkimizin cikmasina son 19 gun. Umarim ondan sonra biraz duzelir yavrum 🥰
fgnrcp2704 Yaseminmete her bebek farklıdır kimsenin bebeğiyle kıyaslamayın çok da pimpirikli olmayın derim ben 40 çıktıktan sonra uyandirmayi bıraktım 2 buçuk 3 aylıkken de gece bez değiştirmeyi bıraktım uyku kalitesi önemli şuan 8 aylık gece maksimum iki defa kalkar zaten annelik iç güdüsü ile onun her sesine kalkayiruz ☺️
minikbaykus Yaseminmete iki yaşını geçtik. Bizim uyku düzeni berbat. Ama her çocuk bir değil. Sizinki düzelir inşallah