Bebeğiniz çok küçük değil güzel anne, o şimdi her şeyi hafızasına kazıyor. ❣️Öncelikle bolll sevgi dolu temas kurun bebişiniizle. 😍 Şu an dört ay beş günlük bir bebe annesi olarak tecrübelerimi yazayım. Ben doğduğu günden beri ona bir şeyler anlatıyorum, ona doğduğundan beri kitap okuyorum, odaları gezdiriyordum, burası salon burası yemek odası gibi. Sonra her uyandığında günaydın, her uyuduğunda iyi uykular demeyi rutin haline getirdim. Şu an dört aylık ve artık gece gündüzü günaydın ve iyi uykular ile bile anlıyor. Ben kırkı çıktığından beri zeka kartlarını gösteriyorum. “Bebeğimin ilk zeka kartları” olan. Biraz zaman geçtikçen sonra oyun halısında oynadı. Sonra biraz zaman geçtikten sonra üç aylık olduktan sonra “hışırtlı kitap” almıştım. Hem sesi ile dikkatini çekiyor hem de tutma becerisi kazandırıyor. Sonra parmak kuklası aldım. Onunla kukla oynatıyorum. Şimdi dört aylık olduk, inanın bu yaptıklarımın meyvesini topluyorum diyebilirim. Özellikle kitap okuma konusunda. Şu an kitabın okunan bir şey olduğunun farkında artık, sayfalarını çevirmeye çalışıyor. ❣️