Busra03IDIL 16 günlük bebeğim her emdikten sonra gaz sıkıntısı yaşıyor . Masajla hafifliyor çıkarabiliyor ama her emdikten sonra yine aynı şekilde ıkınıyor yüzünden anlaşılıyor zorlandığı . Bu durum normal mi ?
Busra03IDIL Busra03IDIL gece saat başı uyanıyor sancıdan uyuyamıyor sanırım iki üç gündür böyleyiz . Hep kımıl kımıl gazı varken
Semanurozgan Busra03IDIL gaz damlası alabilirsiniz kızımda ilk aylar öyleydi şimdi 3. Aya yaklaştık hala kullanıyorum bu ay birakicam gaz damlası büyük bir rahatlık
Elo89 Busra03IDIL relactaz al canım hepsini denedim ben zamanında her bebeğe iyi gelen farklı oluyor tabi ama relactaz gaz fln bırakmadı 8×8 her emzirme öncesi 8 damla veriyordum günde 64 Damla’ya kadar kullanabiliyosun sıvazlamama gerek kalmadan çıkarıyordu gazını.. bir de biogai probiyotik ( bağırsak düzenleyici) günde 5 damla damlatıyodum
Elo89 Semanurozgan tamam probiyotik önermiş gaz damlası değil.. bağırsak düzenleyici olduğu için o da etkili..
Busra03IDIL Bizede doktorumuz sab simplex diye bir damla yazdı bakalım iyi gelir inşAllah gelmezse başka şeyler deneyeceğiz artık