Eylbsr Kızlar yenidoğan bebeklere yapılan testler neler oluyor ? İnternetten araştırdığıma göre kalça cikikligi için ultrason cekiliyormus ayını doldurduğunda öyle mi ? Tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim 😌
Glsn7581 Eylbsr işitme testi var.topuk kanı var hem hastane hem sağlık ocağında istiyorlar.kalca ultrasonu 2ay 10 günlük falandı yaptirdigimda
Bebegimm1 Eylbsr ilk hafta topuk kani oluyor saglik ocaginda. İsitme testi Goz muaynesi. 1 ay aşısı var dogumda yapilanin devami. 2 aylikken kalca cikigi testini onermisti doktor.o ayda daha net sonuc aliriz demisti. Takipli doktorunuz varsa zaten sizi yonlendiricek o soyluyor hepsini🌸
Eylbsr Fatmabkdmr Randevuyu nerden alıp çektiriyoruz peki? İlk anneliğim o yüzden bilgim yok kusura bakmayın 😌🙂
0503 Eylbsr işitme testi eğer doğduktan snra yaptıklarında bir sorun görürlerse sana diyorlar dr a gitmen gerektiği bize 2 kez yaptılar sorun olmadı bişe de demediler
Bebegimm1 Busramnida tam hatirlamadim ama kucktu yaptirdigimda 2 aylik falan olabilir zaten doktor bilgi veriyor bende bir sey bilmiyordum kalca cikigi ney diyordum 😂 hatta acaba ozel diye gereksiz test mi istiyor doktor demistim ama onemli olan seyleri doktor anlatiyor akliniza takilani ona sorun mutlaka hatta ben not aliyordum oraya gidince bebegin aglamasindan unutuyordum 😂