Anneninsesi0 Sibelkyrc benim oğlum 6 aylıkken bindi uzun sürelide binerdi. Tam 9.5 aylıkken bi anda yüremeye başladı. Ama her çocukta farklı oluyor tabiki
Prensannesi99 Sibelkyrc çocuğa göre değişir kendini salmayip dik durabilirse ayakları sağlam basiyorsa koyabilirsin benimki 8 aylık sanırım
Tofki 3 oglan buyuttum 5 aydan sonra koydum hepsini dikkat lazim ama sarkma durumlari vs olabiliyor sonrasi vakitler icin ve uzun sure icinde birakmamak lazim.
Sibelkyrc Tofki bizimki erken daha ozman 4 aylık oğlum hani günde 10 dk felan yoksam bı sıkıntı olurmu acaba
Sibelkyrc Anneninsesi0 MaşAllah benim oğlumda 4 aylık erken herhalde daha eşimde yuruteci almış gelmiş bindirelim artık diyor bende bilemedim hemen bindirmek istemedim açıkçası
Tofki Sibelkyrc benim kizim 4 ay olacak esim pimpiriklenmese bende koyacaktim 5-10 dk lakinn koyamadim :)) 5 -10 dakikadan bir sey olmaz az az alisir hem
Sibelkyrc Anneninsesi0 yani kucaginda destekli oturturuyorum yavaş yavaş günde 5 dk felan oturmayı ayakta durmaya çok seviyor agladiginda ayakta tutuyorum hemen susuyor 🙂
Sibelkyrc Tofki eşimde bugün almış gelmiş yuruteci bindirelim artık diyor 🤣 daha erken dedim ama emin olamadım bende bugün bı 3 dk felan koydum içine baya hoşuna gitti
Tofki Sibelkyrc yaa yerim onu kesinn benim kizda sever amaa bindiremedim bakiyim az daha buyusun esim ikna olur belki😂
Anneninsesi0 Sibelkyrc yani bebekler genelde 6. Ayda bazen de 8. Ayda desteksiz otururlar. Şuan çok meraklı keşfediyor hoşuna gidiyordur. Siz yinede 6. Ayını bekleyin derim
Sibelkyrc Tofki aaynen ya biraz bekliyelim bende biraz beklicem içim rahat etmez yoksa 🤣bide kız bebeklerd sıkıntı olmazmış ama erkek bebeklerde biraz geç koyun diyorlar