Emine1414 İnanın beynim durdu. Bugün 4 ay aşısı olduk biraz ateşi var gibi. Kaç olursa yüksek sayılıyor. Lütfen yadırgamayın beynim sulandı
deletedmom173 Emine1414 38 ve yukarısı olursa ateş oluyor calpol yada parol verebilirsiniz eğer kesin olsun diyorsanız ateş düşürücü ağrı kesici fitil verebilirsiniz direkt
aysekc Emine1414 37 üstü demisti doktor bana en son hastaneye goturdugumde 38.2 idi o zman ewe gonderdiklerinde 37 bucuk 38 olursa getr demislerdi
Emine1414 Calpol verdim 2 saat oldu vereli ama hala 37 lerde. Soğukta uyguluyorum eklem yerlerine. İnşallah düşer. 4 ay da ilk defa ateşi çıktı. İlk bebeğim panik oldum🙁
deletedmom173 Emine1414 ateşi yüksek değil götürseniz de doktora birşey yapmazlar 38 ve üstünü ateş kabul etmiyorlar
durupelin Emine1414 korkma canım bizde bugün olduk 4 ay aşısını açıkçası ben ateş çıkmasını beklemedim dr danışarak eve gelince verdim sürekli takip ediyorum ve zamanında calpol ateş düşürücü veriyorum hem ağrısını da hafifletiyor
Emine1414 durupelin 2 ay aşısı yapmamıştı ateş bende beklemiyordum. Elim ayagım şaştı. Bilgileriniz için 🙏
durupelin Emine1414 rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu biz anneler icin ateş malesef korkutucu ama aşılarda normal durumlar yeterki bu geceyi atlatama kadar takip etmeyi bırakmayın ve ateş düşürücü saatinde verin umarım güzel bi gece geçirir bebeginiz
Nesrinbek88 2ay aşısı ilk günü değilde 2.günü birden yükseldi sürekli kontrol ettgm haldr başındayım şaşırmıştım ağustos ta tekrar 4.ay aşısı var aynı olacak die korkuyorum
deletedmom173 Emine1414 rica ederim ama ben sürekli fitil kullandım daha etkili oluyor diş döneminde de kullanıyorum
Emine1414 deletedmom173 sanırım o da var bizim eller hep ağızda salya desen o da cok yoğun günde 5-6 kere kıyafet değiştiriyorum. Kehribar bileklik takıyorum bakalım diş için faydası olacak mı
deletedmom173 Emine1414 inşallah olur canım diş çıkarmak uzun sürüyor zorlu süreç eline havuç salatalık verebilirsin tutabiliyordur yavaştan