Melikebltc Merhaba ben bu şekilde doğum yaptım bebeğim 9 aylık sağ bacağımda enterasan bir uyuşma bişe doktora gitmedim bu sebebten tecrübeli olanlar ne yapmalıyım ?
MarlaSinger Melikebltc mutlaka gidin. Ben çok uzun süre boyun ve sırt ağrısı yaşadım. Sırt ağrım hala geçmedi. 2.5 yıl oldu
Annesiballisiii Melikebltc spinal anestezi bende istiyorum ikinci gebeliğim ama çok sık sorun yaşayan varmış spinalden sonra bir başka arkadaşta post açmıştı bel ağrısı kol bacak ağrısı yaşıyorlarmıs. Tedirgin oldum ya bende genel anestezi Olcam galiba
48316ELIZAN Melikebltc Belim asiri agiriyor benimde ozellikle sag taraf kaburgam kirilmis gibi sabahlari uyaninca felcli gibi hissediyorum yatak basini tutup kalkiyorum 2 ay gecti uzerinden bende bebekten vakit bulamiyorum hicbirseye
Babygazman Doğum yapalı 4 aya yaklaştı ve 2.aydan sonra belirgin bel ağrısı yaşıyorum. Doktora gittim doğumdan kaynaklı olduğunu söyleyip merhem verdi 🤐
babyfaceee Annesiballisiii epidural Anestezi ol muhteşem bişey. Anestezi uzmanı da iyi olursa muhtesem
Annesiballisiii babyfaceee epidural nasıl peki? Ya ben belden uyuşmalı olsun diyorum ilk gebeligim de genel oldum hiç bir şey anlamadım bunda da doğum anını bebeğin ilk çıktığı anı göreyim istiyorum
babyfaceee Annesiballisiii epiduralde belden uyusmali. Doktorun detaylı anlator sor ona. 3 saate ayaklandim ben. Ekip anestezi uzmanı ayniydi iki dogumdada hiç bel ağrım vs. Olmadi. Ekip aynıydı iki dogumdada aşırı memnun kaldım. Belden ktater takıyorlar odaya çıkınca agri oldukça ordan gerildi ağrı kesici dört nala dolasiyodum hastanede 🤣🤣
Sevinc24 Annesiballisiii ilk doğumum geneldi ikinciyi spinal oldum doğum çok konforluydu ama sonrası çok kötüydü uyuşma karıncalanma 11 ayda yeni yeni geçiyor lohusa depresyonunu sonuna kadar yaşadım genelde uyanma zordu ama sonrası çabuk iyileşmişti 2 hafta yataktan kendi başıma kalkamadım
Annesiballisiii babyfaceee hay maşallah 😁Bünye ile alakalı da olabilir. Anestezi doktorunda bitiyor iş aslında
Annesiballisiii Sevinc24 Uff genelde memnun kalan yok gibi ya bilmiyorum dogumuma daha var ama şimdiden düşünüyorum kararsızlık çok fazla genel olucam bu gidişle
Melikebltc Annesiballisiii Allah yardım etsin herkesin bünyesi farklı fakat herşeyi düşünmekte gereken
pirenakovalayanhamsi Melikebltc doktorum çok iyiydi muhtemelen aslında ben kas alırken ağlayan bir insanım 🙈 aynı gün ayağa kalktım çok şükür ve şuan için de bir sorun yok hic🙏