Merhaba anneler takmayayim takmayayim diyorum ama yapamiyorum doktor kontrolünde soracağım yoksa ben mi evham yapıyorum bir akil verir misiniz? Kızım 9 ay 10 günlük oldu çok şükür. Ama ne bay bay yapıyor ne gel babası yapıyor ve diğer oyunları hiçbirini yapmıyor hep gösteriyoruz ama nafile. Adını biliyor ismine bakıyor hep göz teması da kuruyor baya baya. Birde bu saydiklarimi yapmıyor ama yeni birşeyler hep öğreniyor mesela şu sıra kapı açmayı öğrendi hafif itik kapı varsa eliyle çekiyor salondan çıkmaya başladı hep salondan çıkıyor yeni keşfettiği şeyleri hep yapıyor . Geçenlerde çirkin yap dediğimde yüzünu burusturuyor anlıyor gel al bak gibi komutlara karşılık veriyor farkında. Ama kafaya takıyorum neden diğerlerini yapmıyor diye. Mesela sanki bir çok şeyde geri gibi geliyor bana yada bana mı öyle geliyor takıntı mi yapıyorum bilmiyorum. Ayaklarının üstüne basamiyor hemen çöküyor otururken seri bir şekilde emekleme pozisyonuna gecemiyor yada emekleme pozisyonundan oturma pozisyonuna gecemiyor. Ya bunları sürekli kafaya takip evham yapıyorum. Kucağimiza almak için gel diyorum el uzatmiyor ama heyecanlaniyor el ayak çırpıyor avuclarini sıkıyor almazsam ağlıyor. Birde mesela şu var mama sandalyesindeyken sürekli sallanıyor kendini sallandiriyor eller hep uçak modunda gibi ellerini çırpıyor falan çok kafama takmaya başladım ben mi abartıyorum bunları doktora da soracağım. Bir yandan ek gıdayla aramız hiç iyi değil. Boyu falan da sanki 9 aylık bebek değil de 6-7 aylık bebek gibi geliyor bana 🙁 yani çok takıyorum bunları ufak tefek boyu kilosu da var epey ondan mı hareket edemiyor rahat anlamıyorum. Sizce normal mi herşey ?