-ArelinAnnesi- prensesannesiiiiiiiii 3 ay 4 günlük bebeğim 120-150 cc değişiyor canım 3 saatte bir veriyorum 🙏
mehmel54 prensesannesiiiiiiiii 2 buçuk saatte 1 120 içiyor canım 2 hafta öncesine kadar da 2 saatte 1 90 içiyordu ama yetmemeye başlamıştı bez sayıları azalmıştı 120ye çıkardım bende
prensesannesiiiiiiiii Kucukhobby ben 90 veriyordum da yetmiyor sanırım çişli bezi az gelmeye başladı 120 cc ye çıkarıyım
Kucukhobby prensesannesiiiiiiiii sağma makinesiyle sağdığımda gördüğüm miktar 80-100 civarıydı ama bebekler daha iyi emiyormuş ondan 120 diyorum ☺️
Ayliss @prensesannesiiiiiiiii gün başına belli miktarları var onların onu tamamlamanız gerekiyor doktorunuza sormalısınız ben 3 saatte bir 90 cc veriyordum bebeğe göre hareket edip 3 buçuk 4 saatte 120 cc içirebilirsiniz biraz da sizin ayarlamanız gerekiyor saati ve miktarı. (1 aylıktan beri mama içiyor bu arada)
prensesannesiiiiiiiii Ayliss ben 2,5 - 3 saatte bir 90 cc veriyorum ama bebeğim iştahlı yetmiyor sanırım çünkü çişli bezi az olmaya başladı