alimeninannesi Kızlar kızımın ateşi var evde üç tane ateş Ölçer var üçüde farklı gösteriyor en iyi ateş Ölçer hangisi lütfen söyler misinz çok endişeleniyorum
Oktay0122 alimeninannesi doktorum koltuk altından ölçülenin en sağlıklı olduğunu soylemıstı ben kotlukalti kullanıyorum
Nilperim alimeninannesi ateş yüzünden 2 ke hastaneye yatan bir bebeğim var o yüzden en emin olduğumuz koltuk altı dereceleri ki devlet hastanelerinde bile arastırma yapılırken takil hep koltuk altından yapıldı
Demirac19 alimeninannesi kaç gösteriyor en fazla? Ben makat dan ölçüyorum üstünü çıkarın ılık duş aldırın bol sıvı alsın
Demirac19 alimeninannesi oh çok sevindim canım 💖 38,5 dan itibaren düşürmek lazım diyor doktorlar ondan önce acele etmemek gerek çünkü ateş demek vucüt savaşıyor demek aslında iyi bir şey ama tabi bende çok korkuyorum ateşden
alimeninannesi Demirac19 sağol canım❤️Vallahi büyütene kadar ben çok yaşlanıcam bu evham ile sanırım ☺️
Demirac19 alimeninannesi rıca ederim canım 💖 vallah insan yıpranıyor ama zamanla daha rahat olucaksın merak etme
alimeninannesi Demirac19 keşke güzel kardeşim ben kendim gibi panikte evhamda rezil kimseyi görmedim.. sanki bi benim evladım var. Napiyim ama elimde değil 😞
Demirac19 alimeninannesi ya kıyamam sana bol bol dua oku sadaka ver merak etme melekler yavrularımızı koruyor 🌸
alimeninannesi Demirac19 sürekli okuyorum onuda yapmasam halim nice olurdu😁 Allaha emanetler hepsi🤲🏻☝🏻☺️