fatmaaaaclk Bebeğim yeni 2 aylık gece iyi uyuyor fakat gündüz çok uykusu olmasına rağmen bir türlü dalamıyor sebebi ne olabilir ve geçer mi sizce
kubra004 fatmaaaaclk benimki de öyleydi 4,5 aylık olduk 30 dk ya uzadı 30 dk sonra uyanıyor yine eskisinden iyi tabi ama belki ilerde daha da düzelir bilmiyorum
Yasem12 fatmaaaaclk gündüz uykusu geldiği gibi uyutmaya çalışın gece nasıl uyutuyorsaniz gündüz de o yöntemi deneyin yarım kundak beyaz gürültü vs.belki ise yarar
Yasem12 kubra004 30 dakikadan önce odasına gidip uyanmadan uykuya geçmesini sağlayın hergun 20 dk boyunca uğraşın yeniden uyurmus bende burda bir sohbettte okudum bugün denedim oldu pis pis açtım yatakta yönünü değiştirdim yeniden daldı ve 1.5 saat uyudu
fatmaaaaclk Halimea gözünü battaniyenin ucuyla kapatıyorum aslında çoğu zaman bir de uyumasında sıkıntı yok ayağımda salladığımda 15 20 dakika uyuyor yerine koyduğum an hemen uyanıyor
fatmaaaaclk Halimea aynı şekilde aslında hiçbir şeyi değiştirmiyorum ama sanki çocuk gece olduğunu anlıyıp uyuyor gündüz olunca anlayıp uyumuyor gibi tuhaf