Roselinda_04 Yenidoğan bebeğim sürekli tükürüğünden boğuluyor sık sık kusuyor daha 5 günlük böyle olan var mı
Noname21 Roselinda_04 reflusu var büyük ihtimal dikkatli olun yan yatırın kadasi yüksek yatırın reflu yataklari var
Hercai88 Roselinda_04 başını çok yüksek olmama kaydıyla yüksekte tutun ve çok dikkat edin ara sıra yan yatırın
cisem3535 Roselinda_04 burnunu açın sürekli bemim bebeğiminde bu şekildeydi doktor burnu açık olmadığı için o şekilde demişti
Roselinda_04 Noname21 Yan yatırıyorum hep kusması reflü olabilir ama bu tükürüğünü yutamaması neden olur acaba
merveacaglar Sütünüz tazyikli geliyorsa hızlı içince hazmedemiyor da olabilir yenidoğanlarda geçici bir süre reflü de olabiliyor. Göğsünüzde biriken sütü önce bi kendiniz sağın meme sakinleşince bebeğinize verin. Yatağını rampalı yapın ve yan yatırın🎈
Roselinda_04 merveacaglar Yan yatırıyorum hep kusması reflü olabilir ama bu tükürüğünü yutamaması neden olur acaba
Buse_5 Bizde çekiyoruz bu dertten 3kere hastaneye gittim kimse bişey demedi gazdan diyorlar sadece boğazına bakan yok çocuğun 22 günlük
NldTk Her beslenme sonrası mutlaka gazınıda çıkar bende çok çektim ve sürekli yan yatır 3 aylık olduk hep yan yatırdım ve reflü yatagında yatırdım
Roselinda_04 NldTk Yan yatırıyorum hep gazını cıkarıyorum kusması reflü olabilir ama bu tükürüğünü yutamaması neden olur acaba
Roselinda_04 Yan yatırıyorum hep kusması reflü olabilir ama bu tükürüğünü yutamaması neden olur acaba
NldTk Roselinda_04 benm bebeğimde çok kusardı fışkırır tarzda kilo alamıyordu alerji çıktı çocuk gastroenteroloji bölümüne yönlendirmişti doktor kusması peynir gibiyse fazlasını atıyordur yarıypr demektir sütün
ZumruduAnka Roselinda_04 dr Osman gönülal var YouTube’da o bebekler boğulmaması için yan yatırılmak düz yatırılmalı diyor bi dinleyin isterseniz.
Seydacelep Roselinda_04 ahh bacım benim bebeğim yoğun bakımda kaldı 11 gün eve geldiğinde reflüydü her emdiğinde boğazında kalıyordu kendi tükürüğünde boğuluyordu ambulanslarla hep hastaneye zor yetiştiriyorduk mosmor oluyordu kusması için reflü olabilir bebeğim 4 aylık oldu yavaş yavaş iyileşmeye başladı hemen yatırma dik tut özellikle gazını çıkart bebeğin bir kere geğirmesine bakma 2 3 kere geğirsin dr bana öyle söyledi ve şuan yavaş yavaş düzeliyor kusan bebek gerçekten çok zor her salla üst değiştir dışarı çıkamıyorum 4 aydır evdeyim allah sabır versin inşallah reflü değildir