Kzy3 Kanamalarınız ne zmn bitti, benim 2 ayı geçti devam ediyor. Biter gibi oldu tekrar başladı. Normal bi süreçmi bilemedim.
AlyaDuru24 Kzy3 Benimde öyleydi tam 40 çıktı dedim kanama oldum nerdeyse 2 Aydan da fazla düzensiz kanamalar geçirdim doktora gitmeye de korktum ama kendiliğinden düzeldi
Darkrose Kzy3 benimde 57 gun surdu canim sonta kesildi. Bir doktoruna danis istersen eger cok fazlaysa kanaman
Busraaygun Buseatmaca o sonra kendi kesiliyo bana da öyle olmuştu yikaniyodum bı bakiyodum yine kanamam oluyodu geçti sonra
Pembis Ben hastaneye gittim doktor şok oldu içinde parça mo kaldı acaba çok yoğun diye ve 2 ay olmasına rağmen sonra neler durup tekrar başlaması adet görmem den kaynaklıymış 5 aydır olmadım hala
Bglm18 Korkudan bende kontorole giitmedim dikecekler tekrar diye benim patlamisti dikişlerim tekrar dikmişlerdi hastanede yatarken farkettiler sanırım sizde korkuyosunuz ama bence gidin cunki sizinkide patlamış olabilir dikişleriniz
Kzy3 Ben 50. Günde fln gittiim herşey çok iyi, normal hayatına dönebilirsin dediydi. Kanama bitmişti ozmn oyüzden sormamıştım 🤦🏼♀️
aysekc bnm sadece 20 gun surdu yogunda degildi 20 gun sonra tamamen bitti 2 ay oldu hic olmadi. bi diktira gurunun bnce
Ilknurrrrr Kzy3 Sedefela evet her emzirmeden sonra sürdüm . sütümun çok oldugu zaman kullandim göğüs pedini.
Mavisim Benimde oyleydi dogumdan sonra doktora gittim rahmim kalinlasiyormus ilaclar verdiler hala kanama devam ediyorsu 3.ayda kurtaj oldum ve tamamen gecti
Mavisim Benimde oyleydi dogumdan sonra doktora gittim rahmim kalinlasiyormus ilaclar verdiler hala kanama devam ediyorsu 3.ayda kurtaj oldum ve tamamen gecti
Kzy3 10 gün fln sürdü bitti adet dedi başka bi doktora daha gözüktm, tahlilde yaptırdım, bi kontrole gidin sizde
yms Kzy3 bıttıkten sonra lekelenme bişey oldu mu bidha sızde 82 gun fılan oldu bugun hala lekelenme gıbı devam
yms annediyebiri emzırıyorum ama mamada verıyorum aşırı bı emzırme degıl yanı. kontrole gttım bıdaha kendı doktorumla bı doc.dr beraber baktılar ama bısey yok dedıler devam ederse kı hala edıo lekelenmeye döndu sadece adet gıbı gelmıo en azından. ilaçlı spiral varmıs ondan takalım dedıler emzırdıgm ıcın oral ılac vermedıler ama bn yınede ılac kullanmak ıstemıyorm ne yapıcam bılmıyorum artık