Mommynur Merhaba sevgili güzel anneler ,4 aylık oğlum için kehribar kolye almak istiyorum ama var mı güvenilir bir yer tavsiye edebileceğiniz. Bu arada kullananlar memnun mu ? Ne kadar etkili oldu ?
deniz-95 Mommynur ben inanmamama rağmen eşim aldı kullanıyoruz. İnanmadığım için mi bilmiyorum pek bir etki göremedim😂😂😂😂
Batigun Mommynur ben memnunum huzursuzluk dis skintisi ve salya konusunda etkili olduğunu düşünüyorum acikcasi
deniz-95 DemetF bende bacağına taktım. Koluna ya da boynuna takamam. Siz de bacağına deneyebilirsiniz. 😊
-erCansu- Mommynur kehribar sepetinden almıştım nebılm sırf hoşuma gidiyo diye pek bişi anlamadım zaten hep huysuzdu bişi fark etmedi 🤣 3 yasını gecti hala seviyor giç çıkarmaz 🤣
Mommynur -erCansu- teşekkür ederim yanıtınız için,ben de şimdi her siteye bakıyorum kafam karıştı🤦🏼♀
LillyWonka Oral dönemde şu an, ki uzunca bir süre de devam ediyor her şeyi ağzına götürmeleri. Farkına varmazsınız maazallah koparır yutar. Bence hiç gerek yok böyle bir şeye.
Mommynur LillyWonka bebeklerin kopartamayacaği kadar sağlamlarmiş ama yine de haklisiniz insan endişe etmiyor değil
DemetF Mommynur sadece kopartmasi degil aralarina dugum atili oluyor zaten ama boynunu sikar bogulur korkusu car bende yersiz belki ama :)
deniz-95 DemetF takı satan yerlerden bileklik alın taşlarını söküp kehribar boncuklarını geçirin. Bu şekilde takamayacaksanız değerlendirmiş olursunuz😊
Tecrube DemetF canım endişen hiç yersiz değil bende bir gün taktım ellerini oraya götürüp çektikleri zaman kendi kendilerini boğar gibi oluyo hemen cıkarmıştım biraz daha büyümesini bekliyorum