Masalimiz İyi günler bebeğim 19aylık ama merak ettiğim birşey var sadece emerek uyuyor ve uyanınca direkt emiyor memeden kesince uyumadan önce uyandıktan sonra ne vereceğim ben
CerenSelim Masalimiz su verebilirsiniz kesme döneminde değilde şimdiden yavaş yavaş su veremeye başlayabilirsiniz
yagmursen Masalimiz bizim 4 aylık ben emerek uyuma baglantısını kesmek icin önce yattıgı yerden emzirdim daha sonra yattıgı yerden mama verdim sonra onu azaltıp uykusu geldiginde besiginde pıs pıs yapıyorum alısmak üzere :)) emzirmeyi gün icinde yapıyorum isterseniz mama ya da sagarak benim taktigi yattıgı yerden deneyin
Sanemsoz Kucak vereceksiniz bol bol,ben 2 yaşını doldurdu kestim.çok bunalmıştım artık.memede uyurdu.şimdi kucakta masal anlatıyorum uyuyor:) sonuçta biz uyurken birşey yiyip içmiyoruz.karnı toksa birşey içmesine gerek yok ki
CerenSelim Masalimiz ben yedirdikten 1 saat sonra yatırıyorum oğlumda muhakkak meme arıyor eline biberonu veriyorum ( su oluyor içinde ) içiyor içmediği yerde tekrar istiyor o zaman veriyorum allerjik bebek maması kullanıyoruz biz yemeğini erken yemişse eğer yatağa geçtiği gibi mamasını veriyorum o zaman aramıyor meme
Masalimiz yagmursen yani bilmiyorum denicem yatarak emzirme işini ama kızım durmaz hayatta pış pış la