_ipekk18 Kızlar emzirmeye başlayınca diğer göğüs sızlıyor süt akıyor nedeni ne olabilir bide fışkırıyor sonra duruyor 🤷♀️
Ozgdfn _ipekk18 kanallar açıldığı için öyle oluyor . Emzirmediginiz göğsünüzün ucuna bı kaç saniye bastırıp ovalayinca duruyor sütün akması 💕
Birkedibirbebekkkk _ipekk18 normal canim birbirini tetikliyorlar memeler. Emzirirken diger memeye mochi pompa takarsan epey süt birikiyor. Bosa gitmemis olur. Biberonla yada biberon kullanmiyorsan kasik biberon ile bebegine icirebilirsin.
aysskarks _ipekk18 canım göğüs terbiyesi vardır zamanla geçer her emzırmede aynı göğsünü degıl degıstırırek ver bir emzırmede sağını vrıyorsan ikinci emzırmede solunu ver ki süt bırıkmesin mastit olma yani
Bertugnunannesi _ipekk18 sütleri biriktir buzluğa at ileride lazım olur genelde bi göğüsten emzirirken diğerinden akiyormus
_ipekk18 Birkedibirbebekkkk sağolasın canım çok çabuk doluyor zaten bazen boşaltıyorum lavaboya yetişemiyorum 😔
Sewinch Evet benimde sürekli öyle olurdu ilk iki üç ay sonra memeler duruma alışıyor kapasitesi heralde artıyor taşmalar çok azalıyor, ben göğüs pedi kullandım serhangi bir sorun yaşamadım bu şekilde
_ipekk18 aysskarks bende bir göğüs tamamen boşalınca birdahaki emzirmede digerini veriyorum öyle demişti ebe tamamen boşalt diye yağlı süt sonra geliyormuş mu neymiş 🤷♀️ nebilim
Bertugnunannesi _ipekk18 lazım olur tabi mesela bı doktora gidersen annen ya da yakinin bakar cocuga sen gelene kadar çıkarırlar buzluktan sutleri icirirler ya da hasta olursun Allah korusun Dr ilaç yazar ama emzirmemen gerekir ilaç kullanırken o ara dolaptaki sütleri icirirsin bence mantikli
Tecrube Emzirme hormonları devreye girdigi için diğeride akıyor biz 7 aylık olucsz hala diğeri akar emzirirken