denizyildizi__ Kızlar Temmuz ayında eşimin arkadaşının düğünü var . Allah nasip ederse İstanbul’a gideceğiz . Biz İzmir’de yaşıyoruz . İstanbul’a gelip şuraya mutlaka gidin dediğiniz yerler var mı ? Ben internette hep Ağababa diye bir yeme içme yeri gördüm , orayı merak ediyorum . Birde şu dizilerde meşhur boza satan dükkan varmış yılların yeri . Orası nerede çok merak ediyorum ve son olarak Kızkulesi
Ipegim denizyildizi__ istanbulda gezmek için örneğin 1 bölgeye bile 1 gün ayırmalısın trafiği çok olur park sorunu var eğer ilk kez geliyorsanız tabii ki tarihi yarımadayı gezin galata taksim mısır çarşısı sultanahmet ha düğün atıyorum pendiktedir sabahtan burayı gezcem dersen gezemezsin😊 düğün hangi ilçede?
Roza28 Boza için Fatih,Vefa. İçin bozanınızı ordan inin aşağı Sultanahmet vs yürüyün. Ortaköy e uğrayın. Sarıyer enfes. Kadıköy Moda. Taksim den Galata’ya inin.
denizyildizi__ Roza28 daha önce hiç boza içmedim , tadını da çok merak ediyorum , birde dizilerde hep aynı yerde çekiuorlar mekan olarak , daha çok meraklandım. Çok teşekkür ederim önerileriniz için 🥰 kız kulesinin içinde birşey var mı?
Lidya-t Bugün kızımla İstanbul turu yaptık .Üsküdar , otağtepe,beykoz kadıköy. Baya yorulduk ama süper gezdik