dlekturann Bebeğimin yüzünde küçük sivilceler var pütür pütür isilik olmuş diyolar doktorada götürmedim sıcaktan mı öpmeden mi bilmiyorum gerçi vücudunun bazı yerlerinde de var çocuğunda aynı sorunu olan neler yapıyorsunuz
Yusra34 dlekturann Hergün duş aldırın. Varsa mustela stelatopia yoksa bişey sürmeyin,sıcak ortamda bulundurmayın ve asla öpmeyin. Yeni doğanların hepsinde oluyor hemen hemen. Benim kızımda da olmuştu 1 haftaya yakın geçmişt
Gonnul dlekturann her gün yıkaman gerekiuor. Ve banyodan sonra nemlendirmeyi unutma. Biz öyle atlattık
yaseminnduru dlekturann sıcaktan oluyor. Her gün düzenli duş aldırmaya çalış. Kaynatılmış Ilımış su ve pamuk ile günde 3-4 kez sil nemlendirici sür 2-3 güne bir şey kalmaz.
Sanverkubra Bi bebek hemşiresi deniz suyunun isilige iyi geldiği soylemisti deniz olan bi sehirdeyseniz eğer ya denize goturun yada biraz deniz suyu getirtip yıkayın
Bhrbhr dlekturann bizim emzirme mama sonrası ağız kenarında minik kırmızılıklar oluyor aletjenmi isilikmi merak ediyorum bende
sedaadogan dlekturann isilik nemlendirilmez arkadaşlar orayı kuru tutmk gerekir.bol duş çinko içeren krem sürün ben sudocrem surdm gcmst
BusraElifOzhan dlekturann Bizim buralarda deniz yok günde iki kere duş aldırıyorum ama geçmiyordu sütümü bir sürdüm hemen etkisini göstermeye başladı. İnşallah size de faydası olur 😊
Pinkmoms dlekturann günde 3 4 kere sadece su ile duş aldır canım şampuan kullanma bizde 2 gündür aynı durumdayız azaldı çok şükür
smsmzyc dlekturann yarın cildiyeye gidicez randevu aldım aynı şekilde başladı şuan yüzü heryeri çok kötü içim gidiyor :(
BernaLina Ya benim bebeğiminde oldu sırtında da var ensede daha yoğun dünden beri zeytinyağı sürdüm sanki biraz hafiflemişti şimdi baktım aynı. Hergün duşunu aldırıyorum zaten başka ne yapılabilir ki 🤷🏻♀️