Kuzeymiram Kizlar devlet hastanesinde yapmiyorlar alerji tersti . Eşimden kaynaklı ben ve bebegiminde özel sigortası var bebegim 6 aylık gidip alerji testi istesem yaparlar mı . Bunun bir zarari varmi . Ozel sigorta oldugu icin para alirlarmi ucretsizmi
Kuzeymiram Kuzeymiram bilgili ve tecrubesi olan anneler yorum yapip bilgi verirseni hepsine cok iyi olur cunku ne yedirsem yuzu sivilceleniyor bu sefer bnde yiyemiyorum gunlerdir gercektrn acim ne sut urunleri ne sebzeler hic bisey yiyemiyorum
cemre_-34 Kuzeymiram alerji testinde özel sağlık sigortası geçmiyor bnde 6 aylık bebeğime yaptım 700 tl para ödedim malsf boşaydı bir portakala çıktı sur ve sut ürünlerinler alerjisi olan bir bebek olmasına rağmen ben pek teste inanamadım cnku doktor çıkmadıysa bu alerji olmayacak anlamına gelmez dmsti boşuna yaptırmayın birz 2 3 yaşında yaptırın derim o.zaman net biseyler çıkıyor
Kuzeymiram cemre_-34 oylemi ya peki ben kan tahlili veya cekap yaptirsam kendime ve esime gene para aliyorlarmi
cemre_-34 Kuzeymiram bende şuan ek gıdadayız sadece hayatımda sebze var bazen kızarıyor yüzü hemen krem suruyorum o gün ne yediysem yememeye çalışıyorum öyle bulmaya çalışıyorum sut ve sut ürünleri kuruyemiş bakliyat et tavuk bunlar domates yemiyorum sadece sebze :(
Kuzeymiram cemre_-34 süt ve sut urunleri dana eti kabak havuc avokado bunlara alerjisi var sanirim yedirince sivilceleniyor ya ben hiccbirsey yiyemiyorum çöktüm
cemre_-34 Kuzeymiram sebze tüketin alerji olan nr varsa çıkarın hayatınızda en kötü ek gdisds bebeginiz3 alerji olan şeyleri siz tuektmezsiniz