Alyaveannesi1 Kızlar bugün baktım kızımın kakasının rengi hardal sarısı ama içinde sümüksü şeyler var balgam gibi mukus diyorlar bu öyle bişey mi ? Neden olur acaba ? 😢
Selenay Alyaveannesi1 canım balgamı kendileri atamadığı için kakasından çıkarmış bu şekilde kaka rengi normalse ateş falan huzursuzluk yoksa bişey yoktur tabi yine bi doktoruna resim at istersen
Duruduygu Alyaveannesi1 benimde öyle mukuslu gibi kaç aylık diş salyası varsa yuttukları için kaka da çıkarmıs öyle okudum bi yazı ama bilemedim yarın doktoru var soracam inşalalh
Denotemo Alyaveannesi1 alerjide olabilir bir kaç güm daha devam ederse doktorunuza sorun bence benim kıızım süt alerjisi var ordan biliyorum
Mineltoygar Alyaveannesi1 50 günlük oğlum, bir haftadır kakası aynı, yarın rendevumuz var doktorumuza bakalım
Alyaveannesi1 Selenay yok canım huzursuz değil eli ayağı bu günlerde soguk eldiven çorap takıyıyorm daha 1 buçuk aylığız
Duruduygu Alyaveannesi1 hımm anladım canım o bizde de vardi süt alerjisi falan diye testler falan vermistim prof gittim normal dedi benimkine ama sen mutlaka git ama gidene kadar çok korkma oluyor öyle ama ihmal etme
Selenay Alyaveannesi1 süt alerjisinde kanlı kakada oluyo bildiğim kadarıyla endişelenme doktoruna danış
Bvg Benimkindede oluyor bazen iki gunde bir bazen arka arkaya arada yesile dondugu bile oluyor 3.5 ayligiz sadece kan olurmu acaba diye bakiyorum takip ediyorum genel durumu iyiyse cok takmamaya calisiyorum kafami
buurcuo Bvg ayni bende çok takilmiyorum nedense kakasina doktor degilim ama anneyim kan ateş yoksa iyidir bebekler
Betujjj BiZim de olmustu enfeksiyon ya da süt alerjisi olabilir demişti,süt tüketmeyin bir kaç gün ,tekrarlıcak mı kontrol edin tekrarlarsa bir doktorunuza danısın