ogrtmnanneee Bebeğim 7 ay 20 günlük. Kuzu kıyma aldım ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp dolaba kaldırdım bugünlük kemik sulu kıymalı şehriye çorbası yaptım. Biber salçasıyla. Ama diğer günler nasıl yapsam bilemedim. Kıymayla neler yapabilirim fikir verir misiniz ?
yaprak_34 ogrtmnanneee ben genelde çorbalara koyuyorum .örnegin tarhana,bal kabagı çorbası,sebze çorbası gibi .evde hangi sebze varsa artık .onlardan çorba yaparken içine koyuyorum ..köfte yiyorsa içine bir şeyler katıp köfte yapabilirsiniz.kıymalı yumurta yapabilirsiniz
Feyzosunannesi ogrtmnanneee tarhana çorbası yapabilirsiniz köfte yapabilirsiniz yada kahvaltıda yumurtayı kıymalı yapın herşeyde kullanılır aslında
Banu- ogrtmnanneee en güzeli köfte oluyor. Ayına uygun olarak dolmalar da yapabilirsiniz. Kıymalı patates yemeği olur, mevsimine uygun sebZenin kıymalı yemeği olur.
ogrtmnanneee yaprak_34 yumurtasının sarısıyla omlet yapıyorum kıymalı omlet olur dimi bence de güzel fikir. Peki kıymayla biraz iri kalınca çorba da nasıl veriyorsunuz yiyebiliyor mu
yaprak_34 ogrtmnanneee etin sinirini yağını aldırdım ve çift çekim yaptırdım ,kaybolup gidiyor yemeklerde
dnzcyc Benim kızım kıymalı kabağı çok seviyor. Kıyma, bebek salçası, kabak, havuç bazen de patates koyuyorum. Yemek gibi veriyorum yoğurtla. Ya da çorba yapıyorum. Hep bitiriyor. Bazen karnabahar başlıyorum üzerine yoğurt onun üzerine kıymalı sos.
Halimea yaprak_34 ben ne anladım biliyonmu cnm benim 7, 5 aylik bebegıme yemeğini yaptım. kıymala kendimize ne yemek yapabilirim anladım 🤣🤭 kusura bakma .🥺