Melekannesiiiii Var mı bizim evde hiç yapılmaz yenmez dediğiniz yemekler? Bamya ve ciğer sevmeyenler olarak bizde bunlar hiç yapılmaz mesela🙂
Deletedmom_22 Melekannesiiiii ciğerrrr , ben yemem 🤢🥴eşim yemek istese kendi alıp , kendi pişirip yiyor 😂
Bezelyeannesi Sarikuzumalp ay bu tabir çok güzelmiş 😂🤣 tam eşimlik ne buldu yer bundan sonra bende kullancam bu sözü
Birkullanici Sarikuzumalp Ay yemin ederim harika bir şey benim eşim o kadar seçici ki ne sebze pişirebiliyorum ne doğru dürüsts et pişiriyorum en sonu bok ye diyeceğim yani o kadar sinir oluyorum😂
gossipannee Sarikuzumalp balık 🙄 çok severiz ama asla evde pişirmem ya dışarda yeriz ya bir arkadaşımızda hamileyken canım çok istemişti her yer de kapalıydı arkadaşım pişirdi akşam gittik onlarda yedik 😂
Melekannesiiiii Bulutbey bamyanin tadını bir kere aldım bir daha yiyemedim eşim de sevmezmis. Ciğerin tadini bile bilmiyorum eşimden dolayı ben de kokusundan dolayı pisirmem😐
Bulutbey Melekannesiiiii bamyayı çook severim ama bakla mesela isteyerek yemem ama karnım doysun diye yerim. Ciğere de baylırım 😋 ama başka sakatat sevmem pek. Şimdi aklıma geldi. Dil beyin vs yemem bak. Eskiden zorla yedirirdiler tiksindim.
elifinannesi53 Melekannesiiiii eşim çok seçer doğru dürüst yediği yemek yok diyebilirım adam köfte patates çorba birde hamur işleriyle beslenıyor ben sadece sakatat yemem başka seçtiğim yok
Adababy Melekannesiiiii 4 senelik evliyim 4 senenin bir günü bile evime patlıcan girmedi😄 pişmeyen yemek ise kuru fasulye rşim yemiyor
aylizinannesiii Adababy benim eşim antepli olduğu için yazın patlıcandan başka bisey yemiyoruz patlıcan kebabı patlıcan kızartma ptlic oturtma kuru patlıcan dolması 🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Halimea Adababy ay patlican yenmezmi , kazan kebabı ,sohurtme , karnı yarık ,ali nazik ,, rula patlican, patlican turşusu,yumurtalı patlican , daha varda siz hic mi yemediniz 😢 bunlardan vazgecilirmi?
bikerem Melekannesiiiii bu soylediginiz iki yemek yani bamya ve ciger bizim evin en en sevileni😁 sebze yemeklerine et koyarsam kimse yemez evd,mesela etlj yesil fasulye gibi.
Aslmra80 Melekannesiiiii kuru fasulye nohut sulusu patates sulusu bunları ben sevmiyorum yoksa eşim hiç yemek seçmez
hayal_perest Melekannesiiiii eşim erişteli yeşil mercimek asla yemez. Askerde bıkmış yemekten. Barbunya ve bamya birde