hipregnancy Merhaba güzel anneler. Bebekleriniz kaç aylıkken araba kullanmaya başladınız? Bazen bebeğim arabada çok ağlıyor, arka koltukta otururken sorunu değil ama arabayı kullanan ben olursam stres olurum gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz? 5 aylık bu arada
minikoglum28 hipregnancy Bu tamamen size bağlı. Arkadaşım, oto koltukta oğlu ağlarken panik olup kaza yapmıştı. 🙄 Öyle kaza derken kaldırıma hafif vurdu. Ben bu tarz şeylerde panik olmuyorum. Bebeğim ağladığı zaman sakin bir şekilde uygun bir yere çekiyorum. Sonra susturup yoluma devam ediyorum 🌼
Hemsireannis hipregnancy 3 aylıktan beri kullanıyorum bazen huysuzlaniyo müziğin sesini aciyorum sakinleşiyor yada konuşuyorum onunla bı şekilde yolu bitirmeye çalışıyoruz 🍀 ama bazen yanında bile olsan çekilmez oluyor buyudukce sanki daha zor duruyo
BuzluKahve hipregnancy İlk haftadan sonra kullandım. Minikken sorun değildi uyurdu, 3-4 aydan sonra 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ben panik olmuyorum. Eğer susmayacak gibiyse arabayı kenarı çekip, sakinleştirip öyle devam ediyorum. 15 dakikalık yolu 1 saatte gittiğim çok oldu.
Taze1mom hipregnancy gazlı ve kolik bir oğlum vardı 5-6 ayına kadar değil direksiyona geçmek arabaya bile binmedik hiç sevmezdi arabayı ve oto koltuğunu 😅 Annem ve benim aram ortalama 30-45 dk oraya gideceğim zaman uyutup koltuğuna koyup öyle yola çıkardım kii puseti varken daha kolaydı bu işler oto koltuğuna geçtikçe zorlaştı ama oğlumda arabayı sevmeye başladı hatta eşim kullanırken ara ara ön koltuğa bile geçiyorum 😂😂😂 Ama kısa mesafede pek sorun olmuyordu kaynanamlar 10 dk oraya giderken mızırdanıyordu ama çok oturmadığı İçin inerken sakin oluyordu şimdilerde alıştı ama bazen etraf ı izliyor, bazen müzik açıyorum öyle geçiyor şu an 21 aylık bu arada
Asliakin hipregnancy 1.aydan beri kullanıyorum. Stres yapmamak lazım ağlarsa ilk müsait bi yere çekip öyle ilgilenirsin Allah korusun çok acil bir şey olsa tamam ama boğazına bir şey kaçma ihtimali yoksa ağlıyor diye telaşlanmamak lazım.
hipregnancy Çok teşekkürler güzel anneler cesaret oldu bana da ben de başlarım artık çok özledim araba kullanmayı 😍
Eski9 hipregnancy kızim şuan 9 aylık ve bir ay sonra ehliyet sınavım var ve iyice öğrenip her yere gitmek istiyorum trafiğe yalnız çıkmam 1 yaşını bulur iyice alisayim. Ama erken ehliyetim olsaydı hiç düşünmez çıkardım 3-5 ay farketmez mutlaka çıkardım yani.
Sevdegulum Bende erken çıktım 1 aylık yoktu bile korkmayın şimdi 50 günlük olduk mecburen kullanıyorum çok ağlamadı hiç ama aglarsa sakinlestirir oyle giderim