Prematur1 Amin sizden de. Şuan lohusalık sürecindesiniz. Normalde sizi etkilemeyecek şeylere çok üst düzeyde etkileniyorsunuz. Bazen yetersiz hissediyor olabilirsiniz. Bunun sizinle bi ilgisi yok. Hormonlarımız tavan oluyor. 40 ımız çıktıktan sonra herşey yoluna giriyor zamanla.. Sadece sabredin 🌼 Hava çok güzel, eşinizi de çocuğunuzu da alın çıkın hava alın. Ben öyle çok zor atlattım ki lohusalık sürecini, 5 günlükken bebeğimi de aldım dışarıda kar yağarken ben yemek yemeye gittim. Hasta olur çıkarma dediler o kışın ortasında avmlere gittim. Elhamdülillah hiçbir şey de olmadı. Kendinizi eve kapatmayın. Meme tutmuyor diye takılmayın, o şimdi biberona alıştığı için meme ucu farklı gelmiştir. Siz dediğim sayfayı takip ederek mesaj atın yaşadığınız süreci o size destek olacaktır. Paylaşımlarını okuyun Canan hanımın, gerçekten çok ilgili bir hemşire. Mama kötü birşey değil mama verdiğiniz için üzülmeyin, mamayı gereksiz yere kullanmak kötü birşey. Yani sütünüz varken mama vermek doğru değil. Sizin de sütünüz var, şu süreçte sürekli sağım yapın yavaş yavaş memenize alışacak sonra da şikayet edeceksiniz memeyi bırakmıyor diye. Sadece sabır 😍 Kimi anne 1 haftada kimi anne 1 ayda atlatır. Siz sonuca odaklanmayın, anın tadını çıkarın 🌼