zeynep321 Merhaba hanımlar .üç ay önce normal doğum yaptım doğumdan bı ay sonra faln afedersiniz büyük tuvaleti yaptıktan sonra hafif kanama oluyordu .şu an o kanama yok ama çok kaşıntı var bir haftadır . başına böyle bişey gelen var mı
Melesss zeynep321 bende de var yıllardır çekerim. Hemoroid ve makat çatlağından ötürü oluyor o kaşıntı
Premsesannesi355 zeynep321 ben sezeryan yaptım sezeryandaj sonra wcye çıkmam çok zordu çok ağrı ve kanama oluyordu makatta genel cerrahiye gittim çatlamış ilaç kullandım geçti geçme evresinde o bölge çok kasinmisti ve sonra bidaha sıkıntım kalmadı bende iyileşmenin kaşıntısıdir o kaniyo kabuk tutuyo felan derken iyileşme kaşıntısıd olabilir ama için rahatlaması için bı genel cerrahiye gözükebilir son😘
zeynep321 Kanama olduğu zamnlarda elimle kontrol ettim herhangi bi şişlik vesair yok .şu an zaten kanama yok hemeroid değil sanırım .içe doğru kaşıntı var
zeynep321 Kıl kurdu da değil sanırım küçükken olmuştum kurtlar gözüküyordu ama şu an dışkıda öyle bişey de yok.hngi bölüme başvurmam gerekiyor
zeynep321 coktepkiliyim Melesss cevaplarınız için teşekkür ederim Nereye başvurmam gerekiyor veya nasıl geçer ne kullanmam gerekiyor bı bilginiz var mı çok kaşıntı var delircem😬
coktepkiliyim zeynep321 genel cerraha gideceksiniz size fitil merhem verecek geçecek.Gidene kadar gün içinde sıcak suda biraz oturmak şikayetlerinizi azaltır.Geçmiş olsun
zeynep321 Premsesannesi355 Evet benmki de kanıyordu gitmedim doktora. Şimdi kanama geçti çok kaşınıyor umarım iyileştiği için kaşınıyordur pazartesiye kadar beklicem geçmezse pazartesi gideceğim teşekkür ederim 🌹