Sedaekrem Ek gıda dönemindeyiz bizde 3 gün kuralı ile ilk önce kabak ile başladım, ilk gün 2 kaşık 2.gün 3 kaşık gibi devam ettim. 3 günün sonunda baktım alerji yok havuca başladım, 3 günde onu denedim alerji yok diğer gün kabak ve havuç birlikte yedirdim biraz biraz bu şekilde bir çok sebze, yoğurt gibi besinlerde ilerledim, şükür bir sorun olmadı doktoruma yazdım artık tattırma yaptığın besinleri günde bir öğün şeklinde de verebilirsin dedi ki ben mesala havucu parmak şeklinde haşlayıp eline de verdim blw yöntemini denedim, mesala kızım yoğurt pek sevmiyor bariz belli çok az muz karıştırıp veriyorum ya da sarı elma buharda haşlayıp yoğurda karıştırıyorum, doktorumuzun da onayı var tabi, zaten gerçekten anlıyor insan çocuğu neyi istiyor farkına varıyor 😊 hiç stres olma deneme yap sonra ver gitsin ne kadar rahat olursan o kadar iyi 😌 kabak, havuç, bal kabağı, patates, sarı elma (ısrarla sarı dedim çünkü kırmızı elma kabız yapıyor) muz ve yoğurt tattırıp yedirdiğim besinler bunlar ekstra olarak yine doktor onayı ile bebeklere özel tarhana çorbası ve yoğurt çorbası tarifinden de yapıp içiriyorum, zor gibi görünüyor ama çok zevkli bir dönem kızımda bende inanılmaz eğleniyoruz, kademe kademe keyifle ilerlemek en güzeli, bir de yaptığım her besinden sonra bir kaç damla çiğ zeytin yağı damlatıyorum, yardımcı olmak adına kendi sürecimi paylaştım, uzun olduğu için özür dilerim, sağlıkla büyütelim bebeklerimizi 🥰