matmazelmomy ikicocukcokcocuk ya anestol yada ella canım ikisde uyuşturucu krem ben ella kulanmıştım.
maysa-19 ikicocukcokcocuk ben kullandım ama az uyuşturuyor gene acı var yani .aslında tamamen psikolojik
Sfk55 ikicocukcokcocuk canım lazere giriyorum bikini bölgemde 15-20 dakıka once emla sürüyorum hissediyorum ama dayanılmıycqk bir acı olmuyor yoksa asla dayanılmaz
cicek061 ikicocukcokcocuk hicbir krem ise yaramıyor en iyisi kuaför ağzınıza bezi tikayin o aldıkça siz içinize bağırın 😄😄
Mylifemylife Bence tamamen psikolojik birşey ben kremlerin % 20 falan ise yaradığını düşünüyorum açıkçası. Kendim yapıyorum evde,bir iki çekişten sonra tamamen uyuşuyor zaten 😄
ikicocukcokcocuk Mylifemylife işte cesaret edemiyorum göbeğimden göremedigim için jlet yaptım doğumdan sonra da fırsat olmadı işte baya kalınlaştı psikolojik doğru birde cesaret işi o iki çekmekmesele😂
Mylifemylife ikicocukcokcocuk ikicocukcokcocuk antrede bulunan boy aynası sayesinde hamileyken de aldım ama aynanın dili olsa da konuşsa zıplamalar diş sikmalar derken zaten totalde 3 kere ağda yapınca incecik oluyor tüyler. Kuaför yardımı almakta sizin icjn mahsuru yoksa alın ben kuaföre gitme taraftarı değilim özel bölgem için. Ama kız kardeşin yada bir arkadasin yardım edebilir.
ikicocukcokcocuk Mylifemylife Evet bu aklımda normal yaparsam hiç cesaretim yok normal doğum acısına dayanıp ağdaya dayanamayanlardanım o yüzden uyuşturucu krem sürüp yapmayı planlıyorum
Sfk55 ikicocukcokcocuk rica ederim evet atış hızı yüksek olmasına ragmen bölgenin hassasiyetini göz onune alırsak baya işe yarıyor 🙏
ArdicEge ikicocukcokcocuk kesinlikle emla. Hamileligimde o kadar hassas olmama ragmen sıfır acı hissettim hatta genital bölgem hep uyusuk kalacak diye korktum ahah🙈 ama kullanmasını bilmek gerek. Bir kücük tüpü agda yaptıracagınız bölgeye sürün ve hava almayacak sekilde üstünü kapatın. Ağdadan 45 dk önce sürmüs olun daha az bekletirseniz uyusmuyor. Zaten 45 dk sonra kontrol ettiginizde uyusmus oluyor.
ikicocukcokcocuk ArdicEge tüpü sürüp peçete kapatıyım iç çamaşırımı giyip 45 dakka bekleyim teşekkür ederim öneriniz için😄
ArdicEge ikicocukcokcocuk pecete degilde strec film yada buzdolabı poseti ile güzelce kapatıp sıkı bir ic camasiri giyerseniz bana dua edersiniz🙈😂