oglumuz01 TAM yeni uyanırken emziriyorum tekrar uyuyor tam 3 kez böyle oldu karnı tok olduğu için içim rahat ama sıkıntı olmaz değil mi 1 aylık
kuzey-21 oglumuz01 bez sayısından doyduğunu anlarsınız. 5-10 dakika da güzel emiyormuş. Daha çok küçük olduğu için sürekli uyuması çok normal
Deletedmom_54 kuzey-21 ya benim bebeğimde bir saat kadar emiyor normal bulmuyorum bugün bir aylık oldu hatta bazen 2 3 saat bırakmıyor aktif emiyor dün doktora gittik imkansız bu kadar emmesi dedi inanmadı bana sanki yalan söylicem var mı başına böyle gelen
Deletedmom_54 Deletedmom_54 ve o kadar emmesine rağmen 1 aydır aldığı kilo 350 gram deli oluyorum sütüm mü yaramıyor 😔
kuzey-21 Deletedmom_54 ilk defa sizden duyuyorum canım blmiyorum ki 1 aylık bebek 10 dakika bilemedin 15 dakika anca emer 15 dk bile çok yani
serebro Deletedmom_54 aktif emecegini sanmıyorum o kadar süre yani yutkunma sesi var mı? Bence emzik niyetine ağzında tutuyordur oğlumdan biliyorum 2 saat omurgam yamulurdu bende emiyor sanırdım o zaman ama değilmiş 😬
Deletedmom_54 kuzey-21 bizde ilk defa böyle bi bebekle karşılaştık gerçekten çok tuhafıma gidiyor korkuyorum bazen acaba bi hastalığı falan mı var diye ama dün doktor o kadar ememez falan yaptı inanmadı resmen başka bi doktora daha götürmeyi düşünüyorum
Deletedmom_54 serebro tabikide baya yutkunuyor süt sesinde geliyor boğazından nefes nefese kalıyor bazen emerken psikolojik olarak çok yıprandım zaten lohusa depresyonu geçiriyorum bide böyle olunca daha kötü oluyorum