Umutsinem Kızlar İstanbul esenyurtta evimiz var satıcaz ama fiyatları pek bilmiyoruz bilgisi olan var mı yenikent mahallesinde
Deletedmom_36 Umutsinem Yenikent mah derken hangi il ilceden bahsesiyorsunuz? Sahibinden bakabilirmisinuz
Bhr28 Umutsinem emlak sitelerine girip aynı çevrede olan evlere bir bakın. İstanbulda yaşamıyorum o yüzden bilgim yok, orada yaşayan anneler vardır görürler belki 😊
Eliztosssssss Umutsinem evinizi bilmiyorum ama biz kiraciyiz 2 sene önce ev sahibimiz bu evi alırsanız 250bine veririm demişti şimdide 700bine satiyomus 2+1 aşırı küçük ve eski
melasya Umutsinem esenyurt da evler şuan çk uçtu .2+1 600 den asağı yok eski bile olsa.bulundugu mah göre değişiyo fiyatlar.sahşbindende gercek ilan bulmak zor emlakçıların en fazla cirit attıgı bolge orası fake iaşn çok
Busekalcik Sahibinden e bakabilirsiniz o bölgedeki ev fiyatlarına aşağı yukarı fiyat belirleyebilirsiniz diğer evlerle karşılaştırma yaparak
Umutsinem Busekalcik baktım ama hep emlakçı evleri var yani yalandan ilan koymuşlar gerçek evler değil
Umutsinem melasya gerçekten öyle bodrum katlara 400 yazanlar var aşırı geliyor bana ama bedavaya da vermek istemiyorum 3.katta evim 2+1 bütün odaları güneş alıyor
NurCum Kaç yıllıksa tapuda ne gözüküyors ve kaç m2 kaç oda ise o sayıyı yazın sahibindene bide emlakçı değil mülk sahibini yazıp sahibindene bakın
tatlisert Umutsinem ev sahibi bizim evinde satacak. Esenyurtta Osmangazi mahallesinde. 650 bin dedi. Karşı daireyi ev sahibi emlakçıya 375 bine sattı. Emlakçı başkasına 520 bindi galiba
Umutsinem tatlisert bize de emlakçı 500 e verin bana dedi ama biliyorum ki 2 katına satıcak bizden alıp
tatlisert Umutsinem evet emlakçılar üzerine çok koyuyor. Hatta karşı dairemizi emlakçı baya satamadı artık sonra fiyatımı düşürdü de sattı bilmiyorum