DamlaKardelen_ Bebeğim önceden yatağına yatırdığımda uyurdu ama ayağa tutunup kalkmayı öğrendi bu yüzden uyumuyor ne yapabilirim öneriniz var mı? (kucağımda uyuttum bir süre ama bu seferde uyku süreleri kısaldı)
acimavi DamlaKardelen_ kızım oturmayı ilk öğrendiği zaman geceleri sürekli uyanıp oturuyordu hacı yatmaz gibi bir şeydi😅 yapacak bir şeyiniz yok maalesef, yeni keşfettiği için alışana kadar bir süre yapacaktır, biraz sabır gerekiyor🌸
DamlaKardelen_ Kuzeyeliz ne kadar bir süre tahmini birşey söyleyebilir misiniz çıldırabilirim artık 😅
DamlaKardelen_ acimavi Allah bütün analara sabır versin baööa bizde hacı yatmaz modundayız halaaaaa 😂😂😂
Kuzeyeliz DamlaKardelen_ valla demek istemezdim ama öyle 😂 ama bi güzel yanı belli bir aydan sonra bi anda seni anlamaya başlıyor . Mesela suan 16 aylık ne desem anlıyor 15 gündür. Birde sarılmayı öğrenmiş yaramazlık yapınca gelip sarılıyor öpüyor herseyi unutuyorsun 😥
DamlaKardelen_ Kuzeyeliz ahhh ya kurban olurum onu verene maşallah maşallah sabırsızlanıyorum o günleri görmek için Allah her anneye yaşamayı nasip etsin inşallahhhhh 😍 😍 😍 😍 😍