AylinZehra Kızlar emzirirken kahve tüketiyormusunuz? Bebeğim 1 aylık ve gaz olur diye ben tüketmiyorum ama günlük 300mg kafein tüketiminde sorun yok diye biliyorum.
Leylaa_ AylinZehra Canım bebeğin de herhangi kalp sorunu yoksa çarpıntı vs yoksa 1 fincan içebiliyorsun . Kızımda ufurum vardı oda çarpıntı yapıyordu . İçmiyordum 3 aydan sonra düzeldi çok şükür öylemizle 1 fincan içiyorum
Blge1 AylinZehra bende hasret kaldım kahveye gaz yapar vs diye içmiyorum ne zamana kadar dayanabilirim bilmiyorum 😂
AylinZehra Azraada58 türk kahvesine bile razıyım🤪hamilelikten daha çok kısıtlama var emzirme döneminde
merve5561 AylinZehra hamileyken de içtim canım valla tek keyfim kahve zaten sordum dr a bir tane içebilirsin dedi her gün içiyorum
Batummm Ben gaz yapıcı yiyeceklerden sonra 1 çay kaşığı kimyon üzerine bir bardak su içiyorum. Bebeğim 2 ay 19 günlük oldu çok şükür gaz problemi hiç yaşamadık daha. Tavsiye ederim 🫠
Damla90 AylinZehra 1 tane Türk kahvesi için bence bir şey olmaz. Kafeinsiz Türk kahvesi de var içiniz rahat etmezse ondan içebilirsiniz
Damla90 AylinZehra kurukahveci Mehmet efendinin var, Migros’larda satılıyor gri renkli paketi. Ama normal Türk kahvesi de problem olmaz 1 fincandan , için siz 💐
AylinZehra Damla90 Türkiyede olmadığımdan dolayı onu bulamam ne yazık ki ama normal kahve tüketirim :)
Ates_mami AylinZehra valla canım doktoruna sor tabi ama benim 3 bebeğim var. Hamilelikte sadece 2 fincana kadar kisitladim. Emzirme de hiç kismadim. Hala 2 bebek emziriyorum. Şuan 4.5 fincan içiyorum yani. Tek keyfim kahve. Kahvesiz böyle beynim çalışmıyor halim yok gibi oluyor. İçiyorum yani.