Tutkubaran35 Kızlar dün 2. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim karmaşık duygular içerisindeyim 🥰 kanda 23.65 tahminime göre 2-3 haftalık siz ne diyorsunuz
Snowglobe Tutkubaran35 2 3 haftalık iken kanda çıktığını bilmiyordum. Allah analı babalı büyütsün. Darısı diğer isteyenlerin başına 🙏
Melesss Tutkubaran35 bende ilk çocuğumu 3 haftalıkken öğrenmiştim maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın🙏😍
2guzelinannesi Tutkubaran35 2 cocuklu biri olarak rabbim iyiki vermis kizlarimi bana zorlugu elbet var ama pisman degilim 4 yil sonra 3. İnsallah 😂😂🏡
ArdicEge Tutkubaran35 Hayırlı olsun ne güzel haber bebek haberi🤍 kaç ay olacak aralarında?🙈 Darısı basıma Allah cesaret versin banada insallah esim bu aralar sayıklıyor😂
Melikeeeecansuu Tutkubaran35 bende 2 haftalıkken test yaptım doktora gıttım sonra kan sonucunda ogrendım cıkıyo 2 haftalıkta olsa hayırlı olsun canım 🥰
Alperinannesiii Dedimolabilir bende 2.hamileyim ilkinde de ikinci de de çok erken ögrendim çünkü aşırı bel agrısı girdi regl de bende beş agrısı olmaz bildigin tutuktum
Alperinannesiii Tutkubaran35 hayırlı olsun dogum yapana kadar ilk çocugun 3 yaşını geçecek bezden falan kurtarırsın en azından bende hamileyim araları 20 ay olacak tek korkutan bu 😊
Tutkubaran35 Alperinannesiii benim oğlum bezi bırakalı 1 buçuk yıl olacak hemen hemen şanslıyım o konuda 🥰