Yadekus21 bayramda bu elbise sizce nasıl ? Havalar çok sıcak olur mu ki birde beyaz düz kilotlu çorapla olur sadece dimi
Yadekus21 Busrabsr ayy evet doktorum bile çok şanslısın bir mağazaya girince her yerde rengarenk kız çocuk kıyafetleri var bi de köşeye sıkıştırılmış erkek kıyafetleri demişti😂 ama erkek çocuğu anne için bambaşka bence inşallah allah bana da nasip eder🥰
canparee Busrabsr oğlanlara da var kız :) gömlekler bence çok hoş duruyo 😍😍 Allah kız da tattırsın 🙈 sana benim var 🥰
Busrabsr Yadekus21 ama yinede ben cok guzel seyler buluyorum oglusuma😁hatta suan erkegime sortlar aldim tsortlee aldim giydirmek icin sabirsizlikla bekliyorum yazi
Yadekus21 YeniAnneIstanbul diz üstüne kadar çoraplar oluyor ya onlarda olur bence hava duruma göre artık☺️
Busrabsr Yadekus21 🤣🤣ben şu koyu gibi tulumlar var ya disariya giymelik icin yaz geldi ondan alamadan icimde cok kaldi ya😁
Yadekus21 Mylifemylife 170 tl canım bir de açık rengi var ama model bu renkte çok daha güzel duruyor🥰
Mylifemylife Yadekus21 uygunmus hemen bakıyorum iki kızıma kombin yapmak istiyorum 5 yas ta var mı acaba