Berra0804 Bebeğimi kucağıma alalı 1 gün oldu şuanda 1 aylık çeteleri doğum yaptığım hastanede ücretsiz yapılıyor ama sonrasında güzel bi doktor bulmam lazım. Tekirdag sehir hastanesinde yada star medicada önerebileceğiniz memnun kaldığınız çocuk doktoru varmi
Neslihaninci Berra0804 şehir hastanesinde Ayça hanım ve Aslıhan hanımı önerebilirim size özelde genesiste Elif hanım bir de 🌸🤱 sağlıkla büyütün bebeğinizi 😇
RabiaKar Berra0804 ayça hanıma gidiyorım 1 senedir çok memnunum 2.yide doğursam yine ona giderim durursa tabi çok tatlı hanım bi doktor bayılıyorum kendimi özelde gibi hissediyorum çok güzel ilgileniyor
Berra0804 Mahlem evet Genesis karşısında özlem satır Ertem 6 aydır o a gidiyoruz çok çok memnunum çok tatlı bir doktor en az 1 saat hem bebevimle hem benimle ilgileniyorum kullanacağım takviyelerime kadar söylüyor ayrıca emzirme danışmanlığı yapiyor her muayenede bebeğimi emzirtiyir yanlışları söylüyor
Neslihaninci Mahlem ben hastaneden ayrıldım yeni hekim geldi mi bilmiyorum fakat Ayça hanıma gözüm kapalı güvenirim.
Suigeneris Berra0804 ben 100. Yıl da oturduğum halde çorluya Burak sergen e götürüyorum. Çok iyi tatlı bi doktor tavsiye ederim