Haziransekiz Arkadaşlar oğlum memeyi 5-7 dk arası emiyor. Ya uyuyakalıyor ya almıyor memeyi. Doktora sorduğum da doyuyordur dedi. Ama pek emin olamadım bu durumu yaşayan var mı. Birde hemen hemen her meme sonrası kakasını yapıyor
Cisel Haziransekiz benimki de 29 gunluk:) benzer bi postu dun ben acmistim:) memede uyuyor sonra da 1.5 saatte bir uyaniyor acikiyor. Normaldir heralde daha kucuk yavrularimiz:) uykusunu uzun tutabilmek icin daha cok icirmek istiyorum ama icmiyor ne yazikki uyuyor hemen
Asafeymeninannesi Haziransekiz Benim oğlan 4 ay 23 günlük 3.ayına kadar da göğsümde uyurdu şimdi ne mümkün. O sıralar bende doymadan uyuyor, doymadı uyanmalı düşüncesine girer dururdum ☺️ Doyuyordur 🤗 Bağırsaklarını temizliyordur. Bir süre sonra normale döner taze anne 🌼☺️
saeda Bizde 37 günlüğüz aynı 5 dk anca emiyo memede uyuya kalıyo yerine yatırıyorum bu sefer ağlıyo ama bizde kaka yok 5 günde bir anca yapıyo 😔
GoncAy Aynen dediğin gibiydi doktor memede uyuması iyi doyup uyuyormdedi ve gün geçtikçe emiş güçleri artıyor önceden 15 20 dk emdiği memeyi şimdi 5 dkda bitirebilir demişti ve öyleymiş güzel kilo almıştı bebeğim endişe etme o yüzden
Saricizgilibeyazev Jelibon ben emzirirken o sırada yapıyor ben üzülüyorum boşa emmiş gibi hissediyorum o nasıl oluyor peki 😞
Haziransekiz Cisel benim bazen 2.5 saat uyuduğu oluyor. Bilmiyorum ki yaaaaaa keske konusabilselerdi😂