EmirMom Ben Allah kısmet ederse şunları yapıcam Mercimek corbası İslim kebabı Pilav salata Tatlı olarak fikirlerinizi alabilirim hangi tatliyı yapsam kararsızim 🤔
Mylifemylife Milkshake 3 çocukla yapıyorum ben mecbur eş istiyor canım çocuklar da büyüdü bende artık her biri bir boğaz mecbur yapıyorum 😪🤤
Milkshake Mylifemylife eskiden bende yapardım şimdi zamanım olunca yapıyorum her gün değil yapamayınca söylüyoruz
Betul6161 2cocuk_1anne_ dışarda ifatri yapmayı kafama soktunuz bende birgün eşime söyleyim de dışarda yeriz 😂😂
Milkshake caniminikizleri 😂 en güzeli o valla birde havalar ısınsa yaz akşamları daha iyi oluyor açık havada
Sarelinagis EmirMom Menü oluşturma işi beni çok zorluyor surda bekliyim bakalım bende neler çıkacak 😊Sizde tatlı olarak supangle yapabilirsiniz
EmirMom Sarelinagis ay evet eşime soruyorum ne istersin diye o sinir bozuzu cumleyi soyluyor SEN BİLİRSİN 😅😅
Mylifemylife Milkshake kötü birşey demedim ki 🙄 sadece çocuklarla nasıl yapıyorsunuz deyince bende art niyet siz cevap verdim,yanlış anlaşıldım sanırım ✋