Kizlar aynı şikayetler benim bebeğinde de yaklaşık sizin bebeklerinizle aynı zamanda başladı bende çok tedirgin oldum , gaz gürültülü mukusu kaka , kulağında e başının içinde sırtında simile isirigi gibi kızarıklıklar hatta bu kizartilar sonra sarı su akıtmaya başladı yastığa sürtündükçe çok korktum 2 günde 4 dr a gittik , 2 si çocuk dr ü 2 si dermatolog Çocuk dr ları umursamadı sadece şampuan ve kremimizi anti alerjen olarak değiştirdi dermatolog akıntılı yerlere krem verdi anında toparladı.. diyet yap diye olmadı ama.ben toplam 2 ay diyet yaptım , ben alerjen herşeyi kestim o sürede çerez tahin tavuk yumurta süt ürünü etlerin bir çoğu maydoniloz tropik meyveler vs… kahvaltıda saadece salça ve zeytin yiyordum o derece pimpirikli olmuştum bebeğinde mukus ve gürültülü kaka devam etti ama deri de kızartı kayboldu gıdaları yavaş yavaş deneyerek kendim.neye tepki verdiğini buldum dana eti ve tahin şimdilik… su anda 4.5 aylik yavrum ve kan testi verdik negatif geldi kanada gizli kan var dedi ama usutmeden bile olabilir asla.diyet vermiyorum bağışıklık kazansın dedi yoksa senin de bebeğinde beslenme düzeni degisimtiricez boşuna dedi… ve inanın artık lor , pastalarda yumurta simittr susam yiyorum çok aşırıya kaçmadıkça 2 3 lokma tahin yiyorum .. bence diyet egzama olmadığı sürece ki bu dr umun dediği hiç gerekmez dedi yani bağışıklık gelişir dedi ve böyle böyle atlatır dedi … şükür su an ’da latte machiato bike içiyorum sırtında 1 nokta bilemedin 2 nokta oluyor, belki faydası olur size de su an ’da böyle rahatladık ben bunu daha küçükken savunmasız olduğundan diyet yapmaya ve cok gecmeden vücuduna unuturmadan yavaş yavaş eser miktarlarda herşeyden anne sütüyle vücuduna tanıtmaya veriyorum