melosta 2 buçuk aylık bebeğim var anne sütüyle besleniyor yalnız çok çok nadir mama verdiğimiz oldu. Hipp combiotik dün gece uyumadan verdim gece kakasında nokta kadar kan vardı. Dediğim gibi anne sütüyle besliyorum normal de ben hep yumurta yoğurt yerim böyle bşy ile karşılaşmamıştım. Sizce ne olabilir?
Babyfacee melosta Kanlı mukuslu kaka, geçmeyen pişik, sık hapşırma, egzama, hırıltı, uykuya dalamama gibi uyku problemleri, kusma, ishal, kabız, saçta konak alerji belirtileridir. Başka Bi belirti var mı? (Sağlıkçıyım)
K07- Kakasını takip et canım. Makatta çatlakta olabilir doktora götürüp kontrol ettirebilirsin öncelikle ve kanın devamı gelirse kaka mukuslu diğer bulgular falan da varsa alerjiden şüphe edebilirsin. Bizim ilk kan geldiğinde doktor enfeksiyon olabilir demişti probiyotik kullanıp geçmişti aaa tamam geçti falan dedik 3 hafta sonra tekrar etti ve uzun zaman da toparladık hala da bi şeyi çok tüketirsem kan görüyorum
melosta K07- haftasonuna girdik şimdi doktor bulur muyum biliniyorum ilçede yaşıyorum çünkü ne yiyeceğim pazartesiye kadar dikkat ediyim. Probiyotik hep kullanıyoruz biogaia.
Gulsahek Kakada kan görülmesi alerji belirtisidir. Çocuk doktorları anlamıyor uzman alerji doktoruna gösterin
melosta Babyfacee mukuslu kakası vardı arada geçiyor hiç yok gibi bazen oluyor 3 saat önce az miktar kan gördüm doğdundan beri hırıltısı var hep ve sık hapşırması oluyor