ipeksigunler_ Kızlar selammm forumu takip ediyordum fakat üye olmamıştım. Sorum şu bebeğimin bir kaç ay sonra doğum günü ve hediye olarak güzel eğlenceli öğretici hoş bir şey almak istiyorum tavsiyeleriniz var mıdır bana 😊😊
Bebegimm1 ipeksigunler_ ilk arabam olabilir telefon yada sesli davul veya lego veya boyama kalemi bende bunlar var oynuyor mu diye sorarsaniz hayir mutfak cekmeceleriyle daha cok vakit geciriyor 🤦🏻♀️
ipeksigunler_ YeniAnneIstanbul dimi tam kızlara yakışır şekilde 🥰 aklıma musluklu mutfak seti geldi benim de
Ebru-isil ipeksigunler_ kızıma 16 aylıkken falan almıstım çok sevmişti.Bir de babası da çok oynar ondan göre göre iyice alıştı şuan iki yaşına az kaldı hala oynuyor. Belki ortak oynarsanız öyle de alışabilir
YeniAnneIstanbul ipeksigunler_ ahh evet onlar tam yasina gore sonrasinda bile cok sever🥰 caysetide ekleyebilirsin yanina😊
ipeksigunler_ Bebegimm1 ah bebişler ah benimki de bitaane bitaane deyip deyip indiriyor çekmeceyi bebislere mama yapicakmis gel de sevme 🥰🥰🐿️
Bebegimm1 ipeksigunler_ bizimki de her aksam tencere kasik yemek yapiyor tencerenin icine oturuyor 😂 simdiki nesili anlamak zor 😂