Serenmetee Merhaba arkadaşlar bebeğim 3 aylık ve bu zamana kadar masallah cok güzel emdi ama son 1 haftadir beni red ediyor emmek istemiyor uyku esnasında emziriyorum bu durumu yaşayıp basına geleniniz oldumu düzeliyor mu bu durum
Mircet Serenmetee sen güçlü dur pes etme düzeliyor 😂 benim kızımda da o aylarda meme reddi başlamıstı.Sakin loş ilgisini çekebilecek şeylerin minimum olduğu bir odada sevdiği ninniyle emzirmeyi dene ısrarcı olma ikinizde relaks olun
Hmyra06 Serenmetee Benim kızımda 3 ay 9 günlük bir haftadır memede çığlık atıyor resmen sizinkide mi öyle
Serenmetee Mircet Mircet cok teşekkür ederim. emmeyince ister istemez bende geriliyorum yansıtmamaya çalışsam da anlıyor ne yapacağımı şaşırdım korkuyorum bırakmasından aç kalıyor diye üzülüyorum birtek uykuda alıyor birde uyandığında tam ayılmadan emiyor
Avukatanneyim Atak zamanındadır biz de yaşadık hatta şu an 4. Ay atağımız var yine yaşıyoruz ama geçiyor diyorlar
Serenmetee Hmyra06 benimde 3 ay 4 günlük memeye ağzına uzattığımda kafasını çeviriyor ağlıyor istemiyor birtek uykuda rahatça emziriyorum birde uykudan kalktığında daha tam ayılmadan başka türlü istemiyor oruç tutuyordum ona yordum sütüm yetmiyor mu diye orucu bıraktım yine ayni devam ediyor